1.7.12

Det aller enkleste rådet

Det strides stadig om hva som egentlig skal til for at man skal leve en sunt og godt liv. Trender kommer og går og akkurat nå ser det ut som om den verste lavkarbobølgen har lagt seg. Det er iallefall fullt mulig å få tak i både smør og bacon i butikken hvis man skulle ønske det. I mellomtiden har det blitt lansert både grovkarbodietter og nordiske dietter og sikkert mye annet fint og flott som helt sikkert funker hvis man følger opplegget. Men nå har amerikanske forskere kommet til den ultimate løsningen, den løsningen som ALLTID fungerer (og dette er ikke ironi!):

Bruk mindre tid foran skjerm og spis mer frukt og grønt!

Så genialt og enkelt er det. Det er selvfølgelig en omskriving av "spis mindre og beveg deg mer" for spiser man mer frukt og grønt, er det sannsynlig at man får i seg mindre av det usunne. Og hvis man bruker mindre tid foran tv og pc, er det naturlig at man rører mer på seg, for de færreste blir bare sittende og glo ut i lufta. Jeg tror jeg for en gangs skyld skal prøve å gjøre sånn som amerikanske forskere anbefaler (selv om det å legge til side alle duppedingsene blir hardt...)

Dette er ca. 750 g frukt og grønt. Dette er jo ikke så mye? Burde være mulig å få i seg?

3 kommentarer:

 1. Ja, det er faktisk så enkelt; Spis mindre, beveg deg mer. Enkelt i teorien.

  SvarSlett
 2. Teorien er lett, men å gjøre det...

  Tar det til mandag!

  SvarSlett
 3. Finner det lettest å følge denne "dietten" sommerstid, da spiser man ihvertfall jeg, mere frukt, mere salat fordi vi griller mer.....er mere ute, fordi det er fint vær....
  Så gjenstår det å se når vinter'n kommer, igjen....tja.....

  God sommer !

  SvarSlett