29.6.12

Jeg vil ha meg det frabedt!

OK, dette er et sånt gjengangsklageinnlegg på bloggen. Fordi jeg rett og slett ikke skjønner meg på butikkenes forretningspolitikk. At julemarsipanen havner i hyllene i begynnelsen av oktober, har man blitt vant til. Og selv om ikke alle synes det er greit, varer iallefall marsipanen ut til januar da den blir solgt til halv pris. Men går man ut i butikken for å handle polvotter i februar, da er det gjerne tomt for polvotter. For butikken er full av vårklær.

I dag opplevde vi det igjen. Altså, vi skulle ikke ha polvotter (selv om det trolig hadde vært lettere å få tak i det i dag enn i februar...) og vi syntes det var fint at sommerklær var på salg. Men hva oppdager vi i tillegg, på et stativ på Cubus? Luer og skjerf (halser)! Det er greit at vi bor i et land med ustabilt vær, men det får være måte på å være negative. Vi snakker juni! Skoleferien har vart i én uke. Det er mest sannsynlig minst 3 måneder før vi får bruk for luer og skjerf. Jeg blir forundra hvis det finnes NOEN som faktisk ville handle seg luer og skjerf nå. 

Hvilke markedsundersøkelser har butikkene foretatt som finner det lurt å forskyve årstidene så mye? Og det må jo finnes markedsføringssjefer som om to måneders tid sitter og klør seg i hodet og ikke skjønner hvorfor produktene ikke er solgt. Og som da setter ned prisen til det halve. Til glede for oss som da har kommet til det tidspunktet det er mer naturlig å kjøpe sånne ting. Men altså, det er lov å bruke hue!

Sommerlig tilbehør?

5 kommentarer:

 1. Slitsomme greier det der. Prøvd å få tak i badetøy i rett størrelse og form i juni, for eksempel?

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, jeg kan ikke spesifikt huske badetøy i juni. Men jeg har prøvd å kjøpe badedrakt til skolestart i august. Det endte med at jeg måtte grave dypt i skuffer hjemme og finne noe gammelt. Også har jeg forsøkt å finne barnesandaler i mai, noe som selvfølgelig var aaaltfor seint...

   Slett
 2. Ja, er ikke det rart?
  At ikke butikkene - og da særlig klær og sko, kan følge årstidene? Ihvertfall litt.......hmm.......

  Fordelen er jo at endel sommertøy er alt på salg, NÅ ! Hehehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg fikk tak i tre sommerbukser i dag, jeg. Til halv pris. Veldig fornøyd med det! :o)

   Slett
 3. Utrolig irriterende å ikke finne klær i sesongen man er i!

  Støtter innlegget ditt fullt ut, salg eller ikke salg

  SvarSlett