10.6.12

Frokostdessert

Det er ikke så lenge siden jeg hørte begrepet "frokostdessert" for første gang, men jeg må innrømme at jeg falt litt for ideen med en liten, ekstra godbit etter søndagsfrokosten. Nå har vi vel forsåvidt praktisert begrepet lenge, men da helst i form av chips- og sjokoladerester etter lørdagen. Dagens versjonen er adskillig sunnere, veldig god og egentlig å foretrekke (og jeg lover å prøve å la nachosen fra i går bli liggende).
  
Frokostfest med jordbær, blåbær og vaniljekesam.

3 kommentarer:

  1. Så da fristende ut !
    Ser mange bruker denne kesam....er den like god som vaniljesaus, tro?

    god søndag ønskes deg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tja, vaniljesaus... Vaniljekesam er nok en del syrligere og friskere enn sausen, litt mer sånn yoghurtaktig. Veldig godt sammen med jordbær! :o)

      Slett
  2. Jeg foretrekker faktisk vaniljekesam framfor sausen, nettopp pga friskheten.
    Det så kjempegodt ut!

    SvarSlett