2.8.11

Juan-les-Pins/Antibes

Vi har nå altså oppholdt oss i byen Juan-les-Pins i ei uke. Juan blir forøvrig omtalt som partysted for de unge, så det er en selvfølge at det er nettopp hit vi valgte å dra som de særdeles unge partymenneskene vi er.

Juan-les-Pins

Jeg må innrømme at jeg ikke helt har fått med meg om Juan-les-Pins er en egen by eller om den egentlig bare er en del av det noe større Antibes. Overgangen mellom de to stedene er relativt uklar og det er kun 2 km fra bysentrum til bysentrum. Faktum er iallefall at begge stedene er rikt befolket med turister i sommermånedene og at spesielt Juan er relativt død i vinterhalvåret. I området nær stranden er det flust med restauranter og små butikker, da spesielt klesbutikker. Det er ikke så mange suvenirbutikker, men selvfølgelig en hel rekke boder bergnet på turister.


Antibes - gamlebyen

Antibes er mer for en storby å regne. Vi har ikke oppholdt oss så mye der i denne omgang, men gamlebyen med sine vakre bygninger og trange smug er vel verdt et besøk. I tillegg har Antibes en særdeles rikholdig båthavn med såvel "vanlige" yachter i millionklassen for vanlige millionærer som yachter på størrelse med danskeferga for sultaner og andre milliardærer...

Danskefergeyachter

Sånn for at man ikke skal ta feil og tro at det muligens er danskeferga...


1 kommentar:

  1. Fine feriebilder og rom med havutsikt har de også hatt ;)

    SvarSlett