12.8.11

Hvorfor (noen) menn ikke trenger veske

Nå har jeg en mann med en nogenlunde veltrent kropp og en godkjent sprettrumpe (OK, kjære?), men det er slett ikke alltid det er spesielt synlig. For han må jo ha med seg ting! Nå er det jo ikke så veldig uvanlig å se menn (de unge) med skulderveske, mens andre menn (de eldre - og ja, noen damer) foretrekker magebelteveske. Og bare så det er sagt, det siste alternativet er sikkert både praktisk og greit, men nei, det er ikke fint!

Min mann bruker da altså verken skulderveske eller mageveske. Så hva gjør han da når han må ha med seg lommebok (minst 7 cm høy), kamera (9 cm), mobiltelefon, nøkler, tannpirkere, diverse verktøy, klesskift og toalettsaker (OK, de to siste alternativene er fritt føyd til av undertegnede)? Jo, en mulighet er å  tre mest mulig ting inn på beltet sånn at han må gå opp minst en størrelse i overdel for i det hele tatt å kunne ha klær på overkroppen. Eller, som i dette tilfellet, kjøpe bukser med store og gode sidelommer.

Ser dere sprettrumpa?

11 kommentarer:

 1. Det høres ut som min mann. Han fyller lommene, og etterpå klager han på at han mister buksene... Har prøvd å foreslå veske, men det når liksom ikke inn. Rare greier, det der...

  SvarSlett
 2. Etter å ha nekta å bære i min veske mannens lommebok, nøkler osv, så kjøpte han seg faktisk en kul veske sjøl.

  Og jeg er sikker på at den snasne sprettrumpa er under der et sted. :-)

  SvarSlett
 3. Haha!Min mann har fotoveske, elles er lommane fulle, ja!

  SvarSlett
 4. Jeg lar faktisk mannen få plassere ting i veska mi. Da her jeg nemlig en god unnskyldning på at jeg trenger en stor og god ferieveske. Enda en ;-)

  SvarSlett
 5. He he, sprettrumpa var dessverre skjult, men imponerende hva han får med seg. Min mann har også fyldige lommer.

  SvarSlett
 6. Men se på Hawaii-skjorta da folkens!

  SvarSlett
 7. Haha, herlig innlegg. Hawaii-skjorta passet til buksene, som pga av lomme-fyllet ser ut som ridebukser.

  Min mann stapper lommebok og nøkler i min veske, og dermed blir vesken min sprengt. Det ser ofte ut som jeg går med en rund ball over skulderen, ihvertfall sommerstid da jeg stort sett velger mindre vesker.

  Ser at dere har vært på noe som ser ut som en herlig ferie ut fra dine flotte bilder.

  I skrivende stund har jeg 4 uker igjen av min ferie. Den blir ikke så eksotisk som deres, vi skal pusse opp ;(

  So long... (kanskje du finner meg på G+)?

  SvarSlett
 8. haha,herlig innlegg!
  fant deg inne hos Pia.

  slik er karen min også.
  og jeg synes det er pussig at han ikke er redd for lommetyver.
  Det hadde vært piece of cake å robba han.

  God helg!

  SvarSlett
 9. Jeg har en mann med klokkertro på min håndveske. Skulle den være full (liten håndveske og ikke plass til dette vaffeljernet) avstedkommer det sjokk, vantro og trumpete handling av noe som kommer med pose og han kan putte stæsjet sitt oppi.
  Han er også observert med jakke i 35 varmegrader for å fylle lommene... det var vel han som sørget mest over at vi sluttet med barnevogn - det var noen deilige år med ubegrenset plass det...

  Og nei, ingen sprettrompe ser jeg - men tar deg på ditt ord.

  SvarSlett
 10. Fulgte etter en eller annen og havnet her.. jeg vet ikke om jeg tør å si det engang.. men jeg HATER vesker.. ELSKER store bukselommer. Blir hysterisk av buker uten lommmer.. hvor skal jeg DA ha henda og alle tinga mine? :-D Å træ ting inn på beltet har faktisk ikke foresvevet meg, men takk for tips. ;-)

  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 11. Hehe, her var det flere med menn med ridebukselår og andre som fungerer som pakkeseler for mennene sine. Tror ikke min kjære hadde våget å tiltro meg lommebok og andre nødvendigheter. ;o)

  Fruentimmeret: Du er både funnet og lagt til på G+. Men jeg er foreløpig veldig lite aktiv der. ;o)

  SvarSlett