26.5.11

Omsider

Da Mannen nå nylig var hjemme på "perm", ble han mildt sagt oppgitt over at jeg ennå ikke hadde bestemt meg for om jeg skulle ta den tidligere omtalte iPhonen i bruk. Resolutt ringte han telefonoperatøren, oppnådde kontakt og ga meg telefonen. Og forfjamsede meg måtte fikse både mikrosimkort og nytt abonnement (jeg har siden jeg fikk mobiltelefon vært en svært fornøyd kontantkortkunde, noe jeg neppe vil fortsette å være med akselererende mobilnettsurfing). 

En nyttig app: Zippolighter!

Forleden mottok jeg nå dette simkortet, fikk etter noe fomling puttet det i iPhonen, fikk etter en del mer fomling og ved hjelp av svigersønn "lagt ned" den gamle telefonen og OMSIDER tatt den nye telefonen i bruk. 

Jeg må innrømme at jeg synes mobilbytte er noe pes og at å skrive tekstmeldinger med tastatur er fryktelig knotete så langt, men det ALLER, ALLER viktigste er selvfølgelig at nå kan også jeg omsider spille Angry Birds!

Foreløpig mest benyttet av 13-åringen.

2 kommentarer:

  1. sv: Aw, så hyggelig :-D Likte bildet veldig godt :-)

    SvarSlett
  2. Elsker Angry Birds!
    Og ja til spørsmålet i innlegg under...
    Kommer litt info om det i bloggen etterhvert. Det er virkelig et flott sted, altså. Men da vi kjøpte, bodde foreldra mine 40 minutter unna, og vi så for oss ferier i Sverige kombinert med besteforeldrebesøk. Nå har de flytta til en annen kant av landet. Så vi bruker ikke hytta så mye som vi burde. Hadde den "bare stått der" (uten gjeld, mm) hadde vi aldri solgt. Men nå trenger vi penger...til husbygging...

    SvarSlett