22.5.11

Date med Depp


Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides har fått relativt laber kritikk i norske medier. Og hvis man går og ser filmen for å oppleve noe helt nytt, da skjønner jeg at man kan bli ørlite skuffet. Men vi som elsker eventyrfilmer, pirater og kanskje Mr. Depp i særdeleshet, overser glatt sånne ubetydelige ting og lar oss underholde drøyt to timer til ende. At sukkertøyene Orlando Bloom og Keira Kneightley er erstattet med nye sukkertøy (Gemma Ward, Sam Claflin og Astrid Berges-Frisbey) gjør ikke så mye. I følge en anmeldelse kunne filmen til tider være litt stillestående. Jeg skjønner ikke på hvilket tidspunkt dette gjelder, filmen er nemlig full av action fra begynnelse til slutt. Det eneste jeg savner er noe mer humor og litt mer variert mimikk på Jack Sparrow. Men uansett, jeg kommer til å sitte i salen på film nummer 5 og 6 også! Arr!

6 kommentarer:

 1. Jeg har lovt gutta mine at vi skal på denne.Men den går så seint! Får håpe den kommer litt tidligere på kvelden utover i uka...

  SvarSlett
 2. Vi var på forestilling halv fire. Helt perfekt på en søndag! :o)

  SvarSlett
 3. Har sett på denne i dag! De har heldigvis endra tidpunktet. Kul nok film, sønnen var gira, vi hadde 3D-briller, og det ble jo ganske kult:)

  P.s: Fantastisk sommartorp is coming up for sale...;)

  SvarSlett
 4. Jeg kommer inn i noen blogger, men ikke i alle. Kommer ikke inn hos meg sjøl..

  SvarSlett
 5. Haha, så lenge du kommer inn hos meg, er det greit! ;o)

  Skal dere selge sommerhuset deres??

  SvarSlett
 6. Her i huset liker vi eventyrfilmer, og både Harrison Ford, Johnny Depp og Sam Neill (Jurasic Park)har vært innom heimen via DVD. Herr Depp er jo verdt å se på i mer enn piratfilmer. Jeg sier bare en ting. Sukk.

  SvarSlett