12.4.11

Så stilig atte...


Da jeg en gang begynte å blogge, var jeg egentlig ganske bestemt på at sånne awarder, det skulle jeg ikke ha i bloggen min. Allikevel blir det til at jeg svarer på dem. Igjen og igjen. Og igjen.

Akkurat nå har jeg to utfordringer som ligger og venter (pluss de to som er begravd langt nede i bloggdypet et sted...) så det er vel egentlig bare å begynne med den ene. Utfordringen er forøvrig gitt meg av både Siri og Janet. Begge har løst den på litt forskjellige måter, den ene vil ha fakta, den andre ønsker stilige fakta. Siden jeg flere ganger tidligere har vrengt sjela mi og neppe har noen hemmeligheter igjen, velger jeg å fortelle 8 stilige(?) ting om meg selv:
 • Jeg elsker fine skjerf. Jeg kjøper fine skjerf. Men jeg klarer ikke å bruke fine skjerf! Der andre bare slenger skjerfet rundt halsen og ser elegante ut, ser jeg ut som om jeg har på en stoffbit som jeg har glemt igjen...
 • Jeg begynner å opparbeide meg en flott samling med uglesmykker. Kanskje mer harry enn stilig?
 • Vi snakker tidlig 90-tall. Jeg hadde grønn stue, grønne gardiner, burgunder puter, burgunder duk, grønne og burgunder lampetter, grønne og burgunder kopper... Eneste gangen jeg har fått høre at jeg hadde det stilig hjemme!
 •  Jeg er IKKE veskoman. Bruker ei veske til den ryker, kjøper ny. Den ødelagte blir liggende i uendelige tider i påvente av tøm og kast...
 • Jeg går IKKE inn sko. Nye sko skal passe med én gang. Og jeg har nesten slutta å se på pris.
 • Mannen samler på globuser. Jeg ser globuser uansett hvordan jeg sitter i stua. Stilig? Nei! Ikke umulig at globuser flytter opp i andre etasje i garasjen når den er ferdig.
 • Jeg sliter med å spise med bestikk der kniv og gaffel er umake...
 • Jeg liker stilige, litt sære armbåndsur. Lenge siden jeg har eid et. Kjære...!??
Nå er det selvfølgelig meningen at man skal gi denne awarden videre, men siden jeg er så treig på avtrekkeren har jeg mistet fullstendig oversikten over hvem som måtte ha hatt den. Men for all del, FEEL FREE!


2 kommentarer:

 1. Nei takk, tar ingen award, men grattis til deg.

  SvarSlett
 2. Jeg må vel bare innrømme at jeg helst holder meg unna slike awarder. Ikke at jeg er så veldig "plaget" med dem heller da, det må innrømmes. Men jeg har liksom nok med å holde liv i bloggingen min for tiden.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett