23.4.11

Bilder med duft


Jeg tror ikke det finnes NOE som lukter bedre enn fersk gjærbakst. Jo, kanskje nymalt kaffe - nei, gjærbakst! I går bretta vi opp ermene og produserte ikke mindre enn tre ulike slag av sorten i løpet av noen få kveldstimer. At det luktet himmelsk i huset, trenger jeg vel knapt å nevne. Og det smakte selvfølgelig fortreffelig! At jeg derimot slett ikke tåler fersk gjærbakst særlig bra, er en helt annen historie... Men det er vel verdt lidelsene! 

6 kommentarer:

 1. Enig!!! Elsker lukta og smaken av gjærbakst, og magens protester overhøres, tåler ikke for mye jeg heller. Ha en fortsatt fin påske!

  SvarSlett
 2. Mmmmmm, det lukter helt hit ;)


  Min Handymann tåler ikke gjærbakst, så jeg får nøye meg med andres bakst.


  God påske videre!!!

  SvarSlett
 3. Så flink du har vore. Veret er så fint her akkurat no, at det vert dårleg med kjøkkenteneste ;)
  God påske til deg!

  SvarSlett
 4. Det er så sant som det er sagt det Heidi. Bare så synd at jeg ikke helt takler deig på fingrene. Bake gjør jeg uansett, men liker det i grunnen ikke. Bakverket ditt så veldig godt ut altså.

  Jeg har funnet at den perfekte deigen for meg er sånn no knead deig, så det har jeg stående til heving nå. Genialt at den skal stå til i morra og at jeg faktisk ikke trenger å nedi med fingrene en gang. Det er deigen sin det. :)
  Veldig spent på hvordan brødet blir da, men det ser jo utrolig godt ut i alle fall.

  Kos deg med gjærbaksten din Heidi.

  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 5. Så utrolig godt det så ut!

  SvarSlett