19.4.11

Altså - seriøst?

Matlaging kan være ei stri. Å kakke egg kan være skikkelig klinete. Veldig bra da at Prior har kommet med denne fantastiske løsningen! Ferdig pisket, bare til å helle i panna. Og deretter tilsette det man ønsker. Gleder meg til det kommer speilegg på boks også!

9 kommentarer:

 1. Hehe! Det det er håp for meg også ;))

  SvarSlett
 2. Må innrømme at jeg falt for fristelsen og kjøpte en kartong. Spent på å prøve den! :)

  SvarSlett
 3. Ha ha! Men det verste er at det sniker seg inn sånt hele tida. Oppskåret ost. Skrelte poteter. Ferdigstekte pannekaker.
  Men enig i at dette er toppen -hva blir det neste?

  SvarSlett
 4. Ja, selv jeg klarer å kakke noen egg og blande med litt vann eller melk. Har fått med meg at det er kommet ferdig potetmos også...

  SvarSlett
 5. Uff ja, jeg tenkte også på det. Men så sa et klokt hode, at det er genialt å ha med en slik ut på tur!
  Ikke sant? Plutselig syns jeg den var genial.

  SvarSlett
 6. Ja er det ikke fantastisk?!
  Jeg for min del syns det bare virker ekkelt...

  SvarSlett
 7. Rødhette: Håper du kan komme med en tilbakemelding når du har prøvd!

  Janet: Å, jeg skulle nå klart å knekke noen egg i en plastboks før jeg dro på tur. ;o) Dessuten, hvis det er lang holdbarhet på omelettkartongen, vil jeg være veldig skeptisk til tilsetningsstoffene...

  SvarSlett
 8. Hvis jeg noen gang kommer til å kjøpe omelett på kartong, er det kun til turbruk i skogen. Da risikerer man ikke knuste egg i sekken, men i heimen? Aldri!!!

  Det ble en snakkis av denne på jobben, og vi konkluderte med at hvis det er nok turgåere som vil ha omelett der ute, vil produktet muligens overleve, hvis ikke... En flopp.

  SvarSlett