3.10.10

Spennende - eller skremmende?

Jeg må innrømme at jeg blir litt fascinert når jeg oppdager at min oreokake, bakt av meg og ikke minst - fortært for mer enn ett år siden - faktisk har opprettet en egen facebook-side! Og ikke minst, kaka har flere "venner" enn jeg noen gang kommer til å få!


NB: Og det er altså slett ikke jeg som har opprettet gruppen, bare så det er sagt.

9 kommentarer:

 1. Er det du som ha opprettet gruppen og ditt bilde?

  Ser veldig lik ut den jeg har pleid å bake. Og nå fikk jeg litt lyst på...

  SvarSlett
 2. Nei, det er slett ikke jeg som har opprettet gruppen! Men bildet er mitt og kaka er bakt av meg for et drøyt år siden!

  SvarSlett
 3. Det er jo sikkert smigrende, men det er jo ikke ålreit om du ikke har blitt spurt.

  SvarSlett
 4. He he, det må jo være et bilde som du får fram når du googler oreo-kake - har du prøvd det? For da er det liksom litt mindre frekt enn om noen har vært direkte inne i bloggen din og "lånt" bildet...
  Populær kake, da. Kjekt at den får seg mange gode venner.

  SvarSlett
 5. Skremmande, spør du meg!
  Bildet ditt kom fram når eg googla slik som Pia sa....Så det er kanskje det som er forklaringa?

  SvarSlett
 6. Jeg har googla kaka før - og funnet den igjen på fire andre blogger. Ei krediterte meg, ei krediterte google og to krediterte ingen andre enn seg selv. Men selv på bildesøk på google finner man jo en tilhørende side, man finner sjelden (aldri?) BARE et bilde. Når det er sagt, så gjør det meg ikke så veldig at noen har brukt bildet av kaka mi, selv om det hadde vært hyggelig å bli spurt først. Men jeg er iallefall ytterst forsiktig med å skulle bruke private bilder selv! (Og strengt tatt så er det vel egentlig ikke lov ifølge åndsverkslov etc.) Det har vel egentlig aldri skjedd at jeg har brukt andres personlige bilder, selv om jeg "låner" andre typer bilder. Og ja Pia, jeg unner kaka alle de vennene den måtte få! ;o)

  SvarSlett
 7. Jeg har forsøkt å skrive signatur på bildene jeg laster opp, men det tok så grønnj...lig med tid at jeg ga opp. Jeg synes i alle fall at skikk og bruk burde slå inn her - selv om jeg vet at det ikke gjør det.
  Du skulle sende en melding til den som har opprettet gruppen - eller poste en veggmelding og om du ikke blir kreditert så kan du i hvert fall TA æren selv.

  SvarSlett
 8. Huff, nå fikk jeg litt dårlig samvittighet (ok - glem det innlegget jeg hadde om å ikke ha dårlig samvittighet...) For noen ganger googler jeg for å finne et passende bilde. Til mitt forsvar må jeg si at jeg prøver å finne noe sånn clipart eller noe fra en butikk eller sånn "Matprat" o.l. - altså jeg satser på at det ikke er private bilder. Men man kan jo aldri vite....

  SvarSlett
 9. Flinke (eller slemme) kaka som vandrer videre i Cyberspace og frister den ene og andre. Tror muligens at jeg har smakt den kaka der ja...:)Nam.

  SvarSlett