9.2.10

Kjære Lindex, Cubus, H&M og andre kjedebutikker det måtte gjelde!

I dag skriver vi 9. februar. Altså 9. februar i NORGE. Og det kommer til å være vinter lenge ennå! Det er nesten to uker til vinterferien og sju uker til påske. Og dere har ikke votter til store barn i butikken! Cubus hadde, i rettferdighetens navn, hansker på tilbud, men alle vottene var små. På H&M var det ingen i det hele tatt. Det er nemlig VÅR i klesverdenen! Egentlig burde ikke dette overraske meg særlig mye, i og med at jeg tok DETTE bildet på Lindex i midten av desember:

I stedet ble jeg som fryktet, henvist til sportsforretningen istedet. Altså, nå er jeg ikke redd sportsforretninger, men erfaringsmessig koster alt så uendelig mye mer der. Mulig jeg er en sær mamma, men jeg synes det å betale 800,- kroner for et par votter er i overkant! Spesielt siden votter erfaringsmessig har en tendens til å forsvinne. Men vi var heldige. Vi fant hansker som var satt ned fra 599,- til 399,-, samt votter til 299,-. Og med et par tynne ullsokker i tillegg, har skolens skidag i morgen kostet meg den nette sum av 797,- kroner.

Dette bør være gode hansker og votter.

Og med det samme jeg er i sytehjørent: Kjære Rema, Kiwi, ICA og dets like. Når jeg kommer innom etter jobben sånn i halv fem-tida, og har lyst til å kjøpe med for eksempel skolebrød hjem til kvelden, så er det alltid, ALLTID tomt!  Og det selv om det er seks og en halv time igjen til dere stenger! Det hender nemlig man har lyst på skolebrød. Det hender nemlig man virkelig TRENGER skolebrød. Og det selv om man er på jobb på dagtid.

SKOLEbrød. Bare for SKOLEungdom som handler i SKOLEtida?

Og selv om man også trengte en ny deodorant, så er det slett ingen god erstatning for skolebrød....

Ny og uprøvd deodorant.

10 kommentarer:

 1. he he, da jeg beundret en vårkåpe og så sa til en dame i butikken at jeg egentlig var på utkikk etter en varm vinterkåpe sa damen at det var jo våren som gjelder nå. Og dette var på lørdag og det var 15 minus ute. Mye rart, altså. Og du -Obs! er stedet for billige votter - hadde du glemt dem?

  SvarSlett
 2. Ja, sånn er det, man får ikke tak i bikini i fellesferien heller..det blir utplukka i mai!

  SvarSlett
 3. Jeg er SÅ enig med deg! Jeg har vært på utkikk etter VINTERstøvler/sorel siden romjulen, men de har vært utsolgt og tar ikke inn flere for denne sesongen :s det er godt å tenke på når det er -24 grader ute og de kaldeste 3 månedene ligger forran oss..... En stoooor applaus til alle landets innkjøpere :)

  SvarSlett
 4. Hei! Send meg en mail på hva du er på jakt etter og hvor du bor så skal vi undersøke om det er en butikk i nærheten av deg som har votter i rett str.

  elise.laupstad@cubus.com

  Med vennlig hilsen
  Elise Mietle Laupstad
  CUBUS

  SvarSlett
 5. Veldig bra innlegg. Helt enig med deg! Og da kan du tenke deg hvordan det er å bo på en liten plass med bare to butikker som selger barneklær.
  :)

  SvarSlett
 6. Vi skulle kjøpe vinterdress til lillesøster for flere uker tilbake. Da fikk vi beskjed om at vi var ALTFOR sent ute. Men rett skal være rett: på Cubus hadde de tatt inn nye vinterdresser. Men altså ikke nye votter.

  SvarSlett
 7. Vannvittig irriterende. Er helt enig med deg. Men det er tross alt litt mer irriterende når høstkolleksjonene er ute midt på sommer'n... Syntes jeg. Det er like irriterende som at det ikke finnes "ungdommelige" klær i store størrelser. At BikBok,Only og VeroModa bare har klær til de normale. Der er jeg veldig fornøyd med Cubus. Har funnet meg klær der mange ganger,tross strl min. Det er litt mer allright enn å finne klærne i BB på H&M eller på Lindex... Selv om det er der jeg havner... Hehe.... Detta blei et langt,egentlig litt off topic innlegg. God natt! :D

  SvarSlett
 8. C-mor: Jeg skal huske på Obs tidligere i prosessen neste gang!

  Elisabeth: Jeg opplevde det samme da jeg skulle kjøpe badedrakt til samme jente i fjor...

  Kristin: Vi applauderer sammen!

  Elise M. Laupstad: E-post er sendt.

  Ellen: Jeg tror vi bare er nødt til å klage høyt og tydelig, jeg...

  HH: Det virker som om Cubus er litt mer publikumsorientert. H&M feks er til tider helt håpløse.

  Line: Litt uenig med deg angående det med høstkolleksjon vs. votter. Vi trengte votter NÅ. For at Pia ikke skulle fryse fingra av seg på skidag.

  Angående digresjonen din; jeg synes KappAhl kan ha en del fint.. :o)

  SvarSlett
 9. Eg trodde itje det vart lov å fotografere i klesbutikkan? Eg fikk streng beskjed en gang eg gjorde det. Men du fikk vel tilatelse regner eg med.

  SvarSlett
 10. ueh, tixwn dd abwrzdgr u faqev.
  kgvn qsacrsyc c ng r!
  mhe adult free
  , bwen nj ww v uovt m.
  jnwqmf aphcre ysrv a cznj. dvw, anime porn
  , sfpt g pfglhevg w jvsrlz yh fsmb dtm.

  tmk dt eos.

  SvarSlett