6.2.10

IKT = data


Etter et vellykket seminar med jobben, er det nå bestemt at vi skal begynne å jobbe etter en litt annen metode enn det som er gjort til nå. Vi skal begynne å jobbe i team.

På onsdag ble alle fordelt på de forskjellige teamene og jeg skal inn i IKT-teamet. Noe som i utgangspunktet burde passe bra. Men så satt jeg der da. På onsdag. Og kunne SLETT IKKE komme på hva IKT står for. Jeg vrei hjernen - men nei. Inne i hodet mitt var IKT synonymt med data. Jeg fant ut at jeg ikke ville lene meg over mot en kollega og spørre:

 -Du, hva betyr egentlig IKT?

Det ville være for dumt. Og ikke minst flaut. Så jeg lot det være og regnet med at det rett og slett var et forbigående jernteppe. Og så glemte jeg det. Helt til jeg sto på badet i dag tidlig. Da slo det meg igjen - hva i HULESTE står IKT for? T for teknologi, men hva med resten? Som en halvtulling, stormet jeg ned trappa - bare for å oppdage at min mor var innom en tur. Men da HUN var ute av huset, kastet jeg meg over pc-en og tastet inn IKT. Og fikk svaret med én gang. Ja! Selvfølgelig! Informasjons- og kommunikasjonsteknologi!

Det morsomme var da jeg skulle gjenfortelle historien for Mannen. Han kom heller ikke på hva IKT sto for...

3 kommentarer:

  1. Elektronisk databehandling! ;)

    Det er ikke alltid like greit å huske sånne ting i farta nei. Det heter jo "bare" IKT i hodet mitt.. betyr IKT rett og slett. :D

    SvarSlett
  2. Elisabet: Edb TROR jeg kanskje jeg hadde kommmet på betydningen av... ;o)

    Maren: Ja, ikke sant? IKT er bare - IKT... :o)

    SvarSlett