21.10.08

Vindusfrustrasjon

Som noen kanskje har fått med seg, så er vi i gang med å pusse opp kjøkken. Eller, pusse opp er vel kanskje et mildt begrep, totalrenovere passer bedre. Men iallefall, i forbindelse med totalrenoveringen skal også nytt kjøkkenvindu på plass. Vindu ble bestilt og det skulle være klart 27. september. 27. september kom og gikk og vi fikk ikke noe vindu. Men vi fikk ny dato for levering av vinduet både én og to ganger.

Men så endelig, i går var vinduet klart og svigerfar stiller opp med henger for å hjelpe til med henting. Og da skulle vel alt være bare fryd og gammen? Men neida, det viser seg at vindusfabrikken har klart å snu målene slik at langsiden på vinduet er blitt kortside og kortside blitt langside! En noe sint mann velger å ikke la all sin frustrasjon gå utover en stakkars, uskyldig lagergutt, men blir lovet at han skal bli oppringt fra butikken dagen etter. Og da han så ikke blir oppringt, velger han selv å ringe dem og nå legger han ikke fullt så mye demper på irritasjonen sin. Og når da han så blir lovet nytt vindu først om ca tre uker uten garanti for at det faktisk da kommer om tre uker, lar nok far dampen slippe litt ut, ja... I morgen får en vindusfabrikkant en telefon fra mannen, jeg tror de helst bør oppføre seg litt pent! ;o)

3 kommentarer:

  1. tror jeg kanskje hadde valgt en annen leverandør, men det går kanskje ikke?
    Æsj, altså!

    SvarSlett
  2. Mannen ringte direkte til vindusfabrikanten og de var svært behjelplige og kan fikse det slik at vi får vinduet neste uke!! I følge dem hadde Maxbo bare lurt på hvor lang tid det tok å få et nytt vindu ut fra ordinær leveringstid... Det tok mannen fem minutter å ordne dette, det hadde visst tatt Maxbo én times hardt arbeid å få ordnet ny leveranse innen tre uker pluss...

    SvarSlett
  3. Alt kommer til å være i orden til jul! Bare klamre deg til tanken! Hilsen Cathrine

    SvarSlett