26.4.15

Sosialisering

Mennesket er et sosialt vesen. Til tross for at man oftere og oftere kan gjøre ting uten å ha direkte kontakt med andre mennesker overhodet, finner man stadig nye måter å møtes på. Nettdating er vel snart den vanligste måten å finne en ny partner på, jeg vil tippe mange finner hverandre (igjen) på facebook, jeg kjenner noen som ble gift etter å ha møtt hverandre gjennom et nettspill og jeg tror jeg vet om noen som møtte hverandre gjennom twitter.

Men nå var det egentlig ikke dating jeg skulle snakke om, men om sosialisering. For i dag har jeg vært med på noe nytt, noe jeg for kort tid siden ikke hadde hørt om: Instawalk! Altså, mennesker som via Instagram møtes for rett og slett å gå rundt og ta bilder sammen.

Første møte for instawalkerne.

Vi var faktisk 18-20 personer som møtte opp til denne første instawalken og det er litt spesielt å gå sammen med en haug ukjente mennesker og fotografere. Noen brukte mobilen, andre dro fram speilrefleksen og enkelte, som meg, brukte begge deler. Ei tok til sammen fire bilder, en annen klarte å knipse nærmere 350 bilder. Turen i dag endte på Thon Hotel hvor vi ble vist rundt og invitert med i en fotokonkurranse. Til og med litt småsnacks ble vi servert.

Småsnacks, på hotellets regning.

Jeg er definitivt ikke en sånn person som kaster meg med på alskens arrangementer, det var ei venninne som dro meg med (hun som tok nærmere 350 bilder...), men jeg må jo innrømme at det er artig å ha blitt med på noe sånt. Og mest sannsynlig blir det en ny instawalk med gruppa til høsten. Dessuten satser jeg selvfølgelig på å vinne hotellfotokonkurransen...


5 kommentarer:

 1. Instawalk! Du verden, hva som finnes!

  SvarSlett
 2. Skulle stå på slutten ...bidraget ditt da?
  Ville jo gjerne sett det bildet kan du skjønne :)))))

  SvarSlett
  Svar
  1. Bidraget mitt? Til fotokonkurransen? De legges ut på instagram. Siste frist er 3. mai og vi kan legge ut så mange vi vil. Tror jeg. (Men det var mange, mye dyktigere fotografer enn meg, der!) ^^

   Slett
 3. De arrangerer instawalk i hele verden. Ser at det er mange som blir med på disse arrangementene, selv er jeg ikke der helt enda. Men kanskje hvis jeg får med meg Helen, eller @pausefoto som hun heter på Instagram. SOME er kommet for å bli.

  SvarSlett