5.4.13

Påkledd

Man kan jo ikke, i anstendighetens navn, la et hus stå der kliss nakent! Derfor har vi fått spesialsydd en lekker drakt til det og vurderer å skaffe flere i andre passende farger. At jeg føler det som om jeg lever i en kokong, får være underordnet. Iallefall så lenge jeg klarer å holde i sjakk den klaustrofobiske følelsen man får når man ikke kan se ut gjennom et eneste vindu i hele huset.

Ikke akkurat Chanel...

Men alle ære til våre godt voksne snekkere. De er gode til å rive og særdeles flinke til å rydde etter seg. Og saumfarer til og med gårdsplassen etter spikre for å forhindre punkterte bildekk. Så får vi bare håpe at de er like gode til å sette opp panel igjen.

To lag panel lagt i sirlige hauger.

At deler av huset er riktig gammelt, finner vi bevis på flere steder. Her isolsjonsmateriale fra 1915:

Avisen Romerike, organ for venstre og arbeiderdemokratene.

9 kommentarer:

 1. Nydelig drakt! Gøy med gammel avis, andre tider da selv om tuberkulose vissnok fortsatt gjør seg gjeldende. Hold ut, det blir bra om noen uker. Da kan du vaske vinduer igjen he he.

  SvarSlett
  Svar
  1. Å pusse vinduer ser jeg skikkelig fram til! Jada...

   Slett
 2. Nå ble jeg grepet av panikk - jeg hadde da kommentert dette med tuben? Så kom jeg på at det var på instagram! (Puster lettet ut) Og har dermed ikke mer å kommentere her.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, da trenger du ikke å kommentere det aller minste! ;o)

   Slett
 3. Det var veldig vanlig å bruke aviser til isolasjon, vi fant noe i Kjellergata også. Kan dere se hvor høyt vannet gikk i 1967?

  SvarSlett
 4. Ja, du der ser man hvor viktig det er å kunne se UT av vindu....
  Tar det som en selvfølge.

  Utrolig morsomt med den avisen, da...!
  Tro hva mer som dukker opp?

  SvarSlett
 5. Så kult å se gamle aviser!

  Det er dette som er spennende ved gamle hus, synes jeg, det forteller så mye om byggetradisjon og den tiden huset (eller oppussingen) er fra. Spennende!

  Tror jeg hadde følt meg innestengt om huset mitt hadde blitt pakket inn slik ditt er blitt, men det er vel bare for en kort periode?

  Takk for at du har lagt bloggen min til i bloggrullen din! Jeg begynner å abonnere på din!

  SvarSlett
 6. Hehe, minner meg om alle de årene Domkirkeruinene på Hamar lå under plast, før de omsider fikk bygget dem inn under glass. :)

  SvarSlett
 7. Forstår din klaustrofobiske følelse, men i det minste skiller dere dere ut fra resten av gata.

  Den gamle avisen bør dere ramme inn og gi en æresplass et fint sted.

  SvarSlett