18.11.11

Panikk? Allerede?

Når jeg blar tilbake i bloggen min, kan jeg se at sånn ca på akkurat denne tida hvert år, begynner jeg å innse at jula faktisk nærmer seg. Ikke med stormskritt, men absolutt litt raskere enn hva som er komfortabelt. Det er bare én uke igjen til julebord på jobben samt kun ei drøy uke igjen til 1. advent og jeg er ikke i nærheten av å ha kjøpt en eneste julegave ennå (- eller, det er ikke helt sant, men akkurat den skal jeg ta opp litt seinere). Og jeg føler litt på det når jeg i andre blogger leser at de skal starte pyntingen allerede neste helg! 

Nå har et par stykker på jobben fått det for seg at jeg er veldig opptatt av jul. Og jo, jeg synes jul er en strålende tid, men opptatt av jul er jeg faktisk ikke. Det er ikke få 1. adventer jeg plutselig har kommet på at det nettopp er 1. advent, for så å storme ned i kjelleren på jakt etter adventsstaken. Og adventslysene er derfor slett ikke alltid lilla. Også var det denne pyntinga til jul: Jeg kjenner egentlig INGEN som er så seint ute som meg. Selv om intensjonene hvert år er å starte litt tidligere, er og blir det lille julaften som er den store vaske- og pyntedagen her i huset.

Men ikke i år! I morgen den dag skal jeg begynne planlegging og listeskriving og grunnrydding og gavekjøping  og - nevnte jeg planlegging? 

7 kommentarer:

 1. Vi har alltid hatt det sånn at julepynten kommer fram på lillejulaften, syns ikke det er så dumt. Liker stilen din :)

  SvarSlett
 2. Ja ha ha, jeg har alltid gode intensjoner om å starte tidlig med det som kan gjøres tidlig. I år har jeg faktisk en god følelse for jeg har faktisk hatt ett juleverksted, kjøpt og laget noen julegaver og kjøpt inn til kakebaking allerede. Men så spørs det hvordan det blir framover for nå har jeg intet mindre enn 6 brett Wordfeud gående...

  SvarSlett
 3. Bøllemamma: Godt det er flere! Men ikke i år - trur eg... ;o)

  Elisabeth: Neimen, er DU blitt hekta? ;o) Og ja, Wordfeuden må jobbes med og tar litt tid! Men tenk hvilket ordforråd man utvikler!

  SvarSlett
 4. Heidi, du må sjå på nedtellinga di på bloggen din! 34 dagar! VI har god tid ;)

  SvarSlett
 5. He he, som en av de som har fått for seg at du er opptatt av jul - du begynner i allefall og glede deg tidligere enn oss andre:) Men det er greit det, altså. Tenk så greit det er når du har julebordet unnagjort i november, da er det fortsatt masse tid igjen. Og så skal du kose deg i Gøteborg. Og etter den turen har du tre uker igjen. Vi har masse tid spør du meg;)

  SvarSlett
 6. Jammen Cecilie, jeg har da ikke begynt å glede meg ennå! Jeg synes bare det er snålt at det nå er kun fem uker igjen til julaften! Kun fem! Hjelp! ;o)

  SvarSlett
 7. 5 uker er INGENTING!
  jeg bare sier det, ingenting!!!

  og du, du trenger ikke lilla lys til adventsstaken!!! ta hvite, det er finest. Joooda,det er det vel.

  Jeg skal faktisk sette frem,eller rettere sagt henge opp advenstaken i neste uke allerede og henge opp utendørsbelysningen med det samme.

  Sånn at jeg slipper stå der helt pest og svett på første søndagen i advent.

  Så får vi se da.
  Om det blir slik.
  Ka du trur??

  SvarSlett