14.11.11

Glede seg!

Den heidiske familie er som regel ganske trege på avtrekkeren. Vi er sånne som kan planlegge ferie i god tid, men uka før vi skal reise er verken fly eller hotell på plass (OK, det var LITT overdrevet, men...) I år hadde vi bestemt oss for å ta en førjulstur til Göteborg og Liseberg. Men uten tanke på at det var noe alle andre hadde tenkt å gjøre også! Da vi så omsider bestemte oss for å finne et hotell, viste det seg å være fullt over alt. Nesten... Til vi tilslutt fant et hotell som ikke var så sentrumsnært som vi hadde ønsket oss. Men en 10-minutters fergetur fram og tilbake til sentrum i desemberkulden kommer sikkert bare til å bli en fornøyelse! Uansett, nå gleder jeg meg MASSE til en tur med shopping, tivoli og champagne sammen med mann og yngstedatter sånn omtrent i det førjulsstria setter inn!

3 kommentarer:

  1. For 10 år siden var jeg og en kollega på kongress i Gøteborg, og fordi vi var så treige til å bestille hotell, var kongresshotellet fullt. Da måtte vi velge et hotell på andre siden av kanalen/fjorden/whatever og ta fergen over hver morgen og ettermiddag. Det var en litt snodig opplevelse. Du skal se dere har havnet på samme hotell som vi gjorde! :D

    SvarSlett
  2. Fantastisk fin den videoen! Skikkelig Harry Potter -vibber! Og det er utrolig koselig i Liseberg, det er det. Og kanelbollene i Haga, NAM! Og spis lunsj i Fiskkyrkan, der fikk vi noen gode minner:) Og cesar-salat! På hotellet, som jeg også har bodd på - NAM - igjen:)

    SvarSlett