16.9.11

Og årets vinner er:

-nille!


Kanskje litt dårlig gjort å utrope -nille til vinner når jeg verken har besøkt Plantasjen eller Ikea, men det som iallefall er helt sikkert er at julegodisen begynner å komme på plass på -nille! Og det er ca. 99 dager igjen til jul. Huzzah!

11 kommentarer:

 1. Huff og huff, det er nå vi ekte husmødre skal begynne på alle julegjøremål altså. Kanskje like greit å starte med å smake på julegodtet for å samle energi til resten.

  SvarSlett
 2. Herregud! Eg har akkurat i dag, avslutta sommaren. Trur eg må hoppe over alle haust-i-hagen innlegga og gå rett på julepynten...Ja, no er det helg, men kanskje på måndag då ;)

  SvarSlett
 3. what??!!
  var jo på Nille i dag, og der var det ingenting.

  Ihvertfall ikke julegodteri!
  hmm..takk og pris for at alt er treigere her i vest!

  SvarSlett
 4. Milde måne, jeg tror dette er det tidligste jeg har sett julegreier ute i butikkene.

  SvarSlett
 5. Hahaha,det må jo være årets tidligste??? Julebrusen fra Hamar & Lillehammer pleier å komme i butikkene her til høstferien, og jeg synes det er tidlig nok.

  SvarSlett
 6. ...og jula varer helt til påske, noe som betyr julefeiring halve året.

  Nissehilsen

  SvarSlett
 7. Æh, tenker det var sånn det skjedde: Sommervarene skulle ryddes inn på lageret.Der var det fullt, men så fant de igjen julegodteriet fra i fjor. Som ikke går ut på dato før 2012. Det ble jo tross alt ikke ryddet ned før påsken kom, det hang jo på salg ei stund og. Så for å få plass fant de ut at da kan den henge det uti butikken der sommervarene tidligere sto. Tenker du ble skikkelig frista nå...

  SvarSlett
 8. Nille er fæle greier. Dog har jeg skjønt at jeg er fordomsfull mot rusk og rask og periodevis funnet noe der som er kjekt, fint og billig.
  Men nå havnet de langt ned igjen. Makan!

  (Plantasjen i fjor 1. oktober - trallene var fremme, dog ikke varer i hyllene, men...)

  SvarSlett
 9. Ække jul på Plantasjen enda. Hilsen pålitelig øyenvitne ;-)

  SvarSlett
 10. Juhu! Endelig! Har venta lenge nå :)

  SvarSlett
 11. Er det mulig?! Virkelig mulig!!! Nu er je gikke så ofte innom nille lenger, fordi de har sluttet å ha godt utvalg i festlys. De lange fine lysene finnes bare i kjedelige farger, så jeg er sur.

  SvarSlett