2.6.11

Ferieplaner

Fly er bestilt

leiebil likeså


før vi en gang i løpet av sommeren skal oppleve noe Heidi har drømt om lenge:


Vi har vært i Sør- Frankrike før, men da var vi for sent ute til å oppleve lavendelblomstringen. Nå ser det ut som om tidspunktet kan klaffe bedre.

Det som gjenstår, er å bestille hotell. Jeg vet at noen elsker å nettsurfe etter feriemål, jeg synes det er litt pes. Iallefall når man skal forholde seg til tilbakemeldinger tidligere hotellbrukere har lagt igjen. Det noen oppfatter som fantastisk, synes andre er helt grusomt.

Sist vi var i området, bodde vi på det sjarmerende, lille hotellet Juan Beach i Juan les Pins. 


Det er slett ikke umulig at vi vil prøve å få rom der denne gangen også, men kanskje det er noen der ute som har et annet, fint hotell i området Nice, Antibes, Juan les Pins å anbefale oss?

5 kommentarer:

 1. Oioi, det ser deilig ut! Gjetter du gleder deg! Ha en fin tur, når den tid kommer, og ta masse bilder av lavendel! Tro om det lukter like fantastisk i de åkrene som jeg innbiller meg?

  SvarSlett
 2. Gled deg, det kommer til å bli helt fantastisk.

  Selv har jeg akkurat kommet hjem fra en ukes husmor/pokerklubb-ferie i Italia.


  PS Jeg kom tilfeldig over en nettside jeg tror vil falle i smak hos deg. www.blafre.com
  Der vil du finne ugler du kanskje ikke har :)


  God tur!

  SvarSlett
 3. Mmmm.... jeg har ikke vært i Sør-Frankrike siden eg var ung nok til å bo privat hos Madame og kline på stranden... Det ser fantastisk ut!

  SvarSlett
 4. Malin: Jeg håper jeg kan stå midt i en åker og bare lukte! :o)

  Gateglimt: Det var det fint du minnet meg på! Jeg har siklet på en ugletermos som har vært utsolgt der inne lenge. Men nå så det ut som om de har fått den inn igjen! :o) Dessuten, jeg var innom etsy.com i går. Tror du ikke at de hadde ugler der også! ;o) *tralalalala*

  Siri: Jasså, så du har klint på den franske riviera? ;o)

  SvarSlett
 5. *minner strømmer tilbake*... joa, man har deg svingt seg litt i ungdomsårene. Jeg var 18 eller 19, gikk på skole og ja, hva skal man si...? Hehe

  SvarSlett