23.6.11

Ca. 24

Det er litt underlig, for ikke å si uvirkelig, å tenke på at hvis Mannen og Heidi hadde vært gift, så hadde de kunnet feire sølvbryllup neste år. Vel og merke om de hadde giftet seg med én gang de ble kjærester. Og dét gjorde de jo ikke. De fikk barn istedet... Men altså, sølvbryllup er da for gamle folk! Iallefall godt voksne! Betyr det at...? Nei, gamle er vi jaffal ikke!

Mannen er fortsatt langt, langt unna, så langt unna at google map slett ikke ville lage en kjøreanvisning til meg. Så dagen markeres relativt alene med et stykke brownie(s?) og et glass Pepsi Max. Og med vissheten om at det er i underkant av en måned igjen til Mannen er hjemme igjen. For godt!

Bloggifisert brownie, slett ikke verst det heller!

8 kommentarer:

 1. Sølvbryllup høyres gammalt ut, ja! Eg og mannen har vore i lag i ca 30år, og vore gift sidan 1992....veit ikkje kva det kvalifiserer til???

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nesten, snart sølvbryllup, hvis dåke hadde vært gift! Ein bragd i våre dager å holde sammen såpass lenge :)

  SvarSlett
 3. Uten relevans til innlegget ... Kom over disse stilige strikkede uglene i dag! http://trinemamma.blogspot.com/2011/06/flere-ugler.html - tenkte det måtte være noe for deg? :)

  SvarSlett
 4. Til å være snart sølv, så virker det som om forholdet deres holder til GULL, noe som er MYE viktigere.

  Kos deg med deilig brownie og gled deg over at Mannen kommer hjem om ikke altfor lenge.

  Nyt sola, ut og let etter ugla ;)

  SvarSlett
 5. Kan ikke dere bare ta dere en tur borti det mursteinsbygget borti gata, og gjøre noe med den saken da? ;) Når mannen kommer hjem for godt. :) Hihi. Liker,liker! Hils alle sammen Heidi!

  SvarSlett
 6. Vi hadde sølvbryllup for 10 år siden. Men gamle.... neida. Jeg har visst ikke helt fått med meg hva denne mannen din holder på med?

  Vi er i Ålesund-traktene og besøker sønnen og familien, på tur hjem fra en helt andreledes ferie enn vi planla. Sånn kan det gå.

  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 7. Shy B: Det er iallefall godt jobba! ;o)

  Ingrid: Det er visst en bragd i våre dager. Ser vi på vennegjengen vår, så er vi omtrent det eneste paret som har klart å "holde ut".

  Rødhette: Takk for tips, men jeg har faktisk allerede strikket tilsvarende votter! http://hlille.blogspot.com/2010/02/uglevotter.html

  Fruentimmeret: Takk! Gull er gull verdt! ;o)

  Line: Mursteinsbygget til høyre eller venstre? ;o)

  Hanne: Mannen jobber i Forsvaret og er snart ferdig med sin andre periode i Afghanistan.

  SvarSlett
 8. Det til høyre! ;) Ikke det med tog i,hvis det var det andre bygget? Selv om sikkert det hadde passa HP bra... :D

  Som du sier i bilflakamcarinnlegget: du er et KONEemne... Så det syntes jeg HP skal gjøre noe med. Hihihi!

  SvarSlett