6.3.11

VM er best på TV!

Sikkert veldig mange som er uenig med meg i akkurat dét på VMs siste dag, men så skal det innrømmes at jeg ikke har vært i Kollen, heller. Bare i Oschlo. Vi dro inn for å få med oss litt av den mye omtalte VM-stemningen, men det er mulig jeg er mindre av et flokkdyr enn mange andre. Jeg klarer ikke helt å se sjarmen i å stå i kø, gå i kø, samt skue en storskjerm langt, laaangt borte. Det hjelper kanskje heller ikke så mye når man har med seg en noe uinteressert 19-åring samt en relativt motvillig snart 13-åring. Men vi har iallefall vært der! Og i dag skal 5-mila nytes(?) på skjermen.
Mye folk. Men fine is- og snøskulpturer.

5 kommentarer:

 1. Se der kom innlegget du snakket om ja!

  Artig å tenke på at vi var der omtrent samtidig. Jeg opplevde det litt annerledes enn deg. Ja, det var kø, kø og atter kø, men så utrolig fornøyelig å se så mange glade nordmenn. Vi er ikke kjent for å ha god kø-kultur, men unntaket finnes tydeligvis.

  Vi har heller ikke opplevd kollen, kun Karl Johan, hvor vi sugde til oss den magiske atmosfæren.

  Er jo selvsagt enig at vi får med oss mest av det sportslige på TV, så i skrivende stund titter jeg bort på 5-mila på TV :)  PS. Lykke til i skisporet i kveld. Håper du får til smørningen ;)

  SvarSlett
 2. Sport er absolutt best på TV, og no er det vel over...eller begynner det noko nytt?
  Flink du som følger snart 13 på ski. Skidagar står for tur her også.

  SvarSlett
 3. Det er klart best på TV, ja!

  SvarSlett
 4. Enig med Gateglimt i at det var fornøyelig jeg! Premieuutdeling med 100 000 andre midt i byen - jeg synes det var kjempestas jeg (var der fredag). Det blir litt ekstra 17 mai stemning midt på vinteren, akkurat som nyttåraften 2000! Og det er jo moro!

  SvarSlett
 5. Jeg er enig med deg i at folkelivet i byen kanskje ikke var mest sjarmerende, men stemningen i Kollen var bare helt fantastisk!! Og vi tok jo med oss stemningen til sentrum etterpå :-)

  SvarSlett