13.3.11

Man on board

Burde man nevne at man har herrebesøk? Hvis det var av det litt mer dulgte slaget, burde man kanskje la være å si noe, spesielt på en blogg. Men siden alt foregår i sømmelige former og det er min egen mann det gjelder, kan jeg jo nevne at han er hjemme på en aldri så liten visitt fra det store utland. Og det var unektelig godt å få ham hjem en tur nå. Jeg synes denne vinteren har vært usigelig lang og relativt tung (og til tross for det har jeg vært flink og ikke skrevet et eneste syteinnlegg siden 11. januar!) . Nå er en tredjedel av utenlandsoppholdet tilbakelagt, det går mot mye lysere tider og ikke minst, det SKJER ting i heimen! Eller rettere sagt, hagen. Garantert mer om dette seinere!

Gave fra Mannen fra det store utland. Ugle i fake turkis.

8 kommentarer:

 1. Kjekt for deg med besøk, både av mann og ny ugle i heimen:)

  SvarSlett
 2. Du begynner å få ei stor uglesamling.

  SvarSlett
 3. Award til deg hos meg - om du tar utfordringen :-)

  SvarSlett
 4. Fra i morgen av får jeg ha mannen hjemme helt til september. Faktisk så lenge at det er fare for at jeg kan bli lei av ham. Jubel og glede.

  SvarSlett
 5. Ååååååå, jeg skulle også gjerne spart på noe. Men for meg kunne det ikke blitt ugle, det er for snilt. Megge er mer i min stil, men hvor finner man megge-figurer?

  Så hyggelig at Mannen kom hjem med et så flott eksemplar til deg. Gratulerer!

  SvarSlett
 6. Pia: Uglesamlingen vokser! Den kommer til å ta over rom etter rom i huset!

  Siri: Jeg skal se nærmere på awarden etterhvert.

  Hanne: Uff, tenk på dem som har mannen hjemme HELE tida, da! ;o)

  Gateglimt: Jeg vet ikke helt hvor uglefascinasjonen kommer fra, en dag var den bare der. Mora mi undrer seg og spør meg stadig om den... ;o) Megge-figurer måtte da være flott! Finnes sikkert et sted der ute. :o)

  SvarSlett