24.3.11

Garasjebygging

OK, da er det på tide å komme seg ut av bloggtåka og oppdatere seg selv og (andre?) om litt av det som har skjedd den siste tiden. Mannen er trygt(?) tilbake om ikke i det fjerne så heller i det midtre østen, og Heidi må nå vente til midten av mai på nok en runde med hete netter, ømme blikk og dype samtaler - eller da en mann som slukner på sofaen på grunn av hardt kroppsarbeid. For Mannen og svigerfar var nemlig veldig flinke gutter ei drøy uke i Mannens hjemmeperiode og fikk reist den tidligere omtalte garasjen.


Det var litt synd at tredjemann som hadde meldt seg frivillig til å delta i arbeidet allikevel måtte melde avbud, for prosjektet ble ikke helt ferdig. Men snille svigerfedre som min, kommer til å stikke innom med ujevne mellomrom og klikke på plass en taksten eller to.  

Garasje pr. 24. mars


3 kommentarer:

  1. Fin garasje. Vår garasje fylles med vann hver vår, så vi må leie gravemaskin som skal få lov til å lage en grøft foran portene. Denne skal visst fylles med stor stein og så skal det ligge en rist oppå der igjen.

    Vi har perioder hvor vi svømmer ut til bilene.

    SvarSlett
  2. Vanngarasjer er litt kjedelig!

    SvarSlett