23.1.11

Sløv Sløvesen - og en nyttig påminnelse

Man kan vel ikke akkurat si at jeg har hatt en pangstart på det nye året. Det begynte riktignok med en jobbseminarisk opptur, men etter at Mannen dro, gikk jeg i gulvet - eller mer korrekt, falt overende i sofaen - med en middels kraftig forkjølelse. Som den gode arbeider jeg er, klarte jeg selvfølgelig å legge sykdomstoppen til forrige helg. Dermed mer eller mindre hangla jeg meg gjennom forrige uke på jobb og delte basilluskene søsterlig med gode kolleger. I tillegg til forkjølelse har jeg blitt rammet av en stadig tilbakevendende spillegalskap. Helt gratis, ganske uskyldig, men du verden så tidkrevende! Klikk deg inn på eget ansvar:


Så på grunn av sykdom, galskap (og et akselererende hypokondri...), har besøk på egne og andres blogger blitt merkbart redusert. I tillegg har vel ikke årets eneste nyttårsforsett PLANLEGGING kommet helt til sin rett ennå. Men ukesmålene jeg har satt meg, de har jeg så godt som nådd (hei, vi snakker tross alt uke 3 her!). Og denne ukens mål var å sikre bevis (les: lagre bilder trygt), så dagen i dag har gått med på å overføre bilder fra minnebrikker til ekstern harddisk. Og her snakker vi om tusener på tusener av bilder. Iallefall flere hundre! (Jeg fant bilder på brikke helt tilbake fra 2008...)

Bilder er overført herfra -

til hit!


Eksempel på overførte bilder:


Det neste nå blir å finne et godt nettsted for trygg lagring av et utvalg av bildene. Tips mottas med takk! 

Er forresten du flink til å ta vare på bildene dine?

6 kommentarer:

 1. Har lagret bildene på ekstrern harddisk, men sliter hvis huset m/alt innbo brenner opp...
  Eit godt nettsted var ein lurt ide ja.

  SvarSlett
 2. Jeg tør ikke trykke på den linken, he he. Godt å få lagra bildene et annet sted på brikker i alle fall. Og god bedring!!!

  SvarSlett
 3. Jeg vet det er mange som bruker FotoKnudsen. Jeg har noen bilder der selv, men bare de jeg har brukt til fremkalling og lerret. Alle mine tusenvis av bilder ligger på en ekstern harddisk (som jeg passer veldig godt på!). Den drar jeg med meg på hytta og alt hehe.

  Takk for kommentaren om dansingen og Askeladden. Ønsker meg en Askeladd som er glad i musikk og god til å lede... :) God bedring!!!

  SvarSlett
 4. Har et stort forbedringspotensiale når det gjelder bildebehandling og bildebevaring.

  SvarSlett
 5. Lagrer på ekstern hardisk. Og i tillegg blir de lagret på Eurofoto når jeg bestiller bilder. For jeg setter nemlig inn i album.

  SvarSlett