9.1.11

52, 365 eller kanskje enda flere?

Jeg tenkte, i år som i fjor (og sikkert året før der også), at jeg skulle bli med på den derre 365 bilder - ett hver dag-greia som dukker opp på en haug med blogger i begynnelsen av året. Men så kjenner jeg meg selv godt nok til å skjønne at det sannsynligvis hadde sklidd ut etter et par dager. For selv om jeg tar MANGE bilder, kan det fort bli sånn at jeg glemmer det en dag eller to og da er liksom hele poenget med prosjektet borte. 

Det var da jeg kom på den GENIALE ideen som sikkert INGEN andre noen sinne har tenkt på før, nemlig at jeg kan jo legge ut ett bilde i uka. 52 bilder på ett år er vel grei skuring. Det ville jeg sikkert komme til å klare!  Tenkte jeg. Og fikk det for meg at jeg kanskje skulle telle hvor mange bilder jeg egentlig la ut i fjor. 

Jeg kom til januar. I januar i fjor la jeg ut sånn litt over 100 bilder som jeg hadde tatt selv. Jeg slutta å telle etter januar. Og ble enig med meg selv om at jeg kommer til å fortsette på samme måte som jeg har gjort til nå. 

Og med det trenger jeg ingen som helst annen unnskyldning for å legge ut et bilde av amaryllisen min. Som valgte å blomstre litt på overtid, men som nå til gjengjeld har gitt meg tre flotte blomster. 


Amaryllis

5 kommentarer:

 1. Vakker! (sjøl om det var litt sein blomstring ja) :)

  SvarSlett
 2. Det høres ut som en god plan, synes jeg. Man må gjøre det som passer for seg selv :) Amaryllisen din er nydelig! :)

  SvarSlett
 3. Ja, det var en lur vri på prosjektet. Flott amaryllis også. ☺

  SvarSlett
 4. Enig med deg, det funker dårligere hvis det skal være en "må-ha-ett-bilde-pr-dag-blogg" Nei, det må komme på impulsen og ikke på tvangen.

  Selv er jeg dårlig med de levende plantene, men plastikken får jeg til. Blomsten din er fin den...


  Have fun ;)

  SvarSlett