3.11.10

Skeptisk?

Tine har kommet med et nytt produkt. Og siden jeg langsomt i hurtigfart sklir inn i julemodus og produktet reklamerer med Nyt julen, havner det fort i handlekurven min. Men ikke uten en viss skepsis. For yoghurt med sjokolade? Og karamell?

Fristende innpakning, det skal Tine ha!

Nå klarte vi ikke å vente helt til jul, så både karamell, sjokolade og nøtter ble testet i kveld. Og jeg må tilstå at både karamelltesteren og sjokoladetesteren ga opp før halvspist. Jeg megselv fortærte nøtteversjonen og kan vel si at den var - grei. Men julestemning? Nja, ikke helt...


6 kommentarer:

 1. Prøv den igjen i desember - kanskje det funker da?

  SvarSlett
 2. Denne hadde garantert ikke havnet i kurven min. Men at jula sakte men sikkert invaderer oss, det er sant. Og jeg har allerede begynt å fundere på de store viktige spørsmålene i den forbindelse.

  SvarSlett
 3. Et par av variantene hørtes litt kvalmende ut. Rart de ikke hadde pepperkakesmak ;)


  So long...

  SvarSlett
 4. Dette er da ikke smaker jeg bare forbinder med jul. Det der er helårssmaker det. I fjor hadde tine disse smakene på juleyoghurten sin: Rom/Rosin, Ingefær, Gløgg og Fiken. Litt mer julete det spør du meg.

  SvarSlett
 5. Pia: Selvfølgelig! Skulle nok egentlig venta til romjula!

  Hanne: Viktige julespørsmål skal tas på alvor! ;o)

  Elisabeth: All grunn!

  Gateglimt: Pepperkakesmak hadde vært noe - eller ikke... ;o)

  Anonym: Du sier noe der! Jeg tror jeg husker fjorårets. Kan ikke tenke meg at den ble noen suksess her i huset den heller. :o)

  SvarSlett