17.11.10

Et snev av panikk

I dag kjente jeg det for første gang. Det aller første lille snev av julepanikk. Er dere klar over at det bare er litt over fem uker igjen til julaften?? Bare 5 små uker?!? Også jeg som skal vaske og rydde og bake og brase og handle gaver og pakke inn og lage kort osv osv!


Men på den annen side, fem uker er jo hele 35 dager  og.... Hjelpes, bare 35 dager?! 35 dager er jo INGEN TING! Jeg kan ikke sitte her! Her må lister skrives og planer legges. Nå!!

12 kommentarer:

 1. rull inn, du `a! Det er leenge til jul!

  SvarSlett
 2. Hvorfor ta grundig julerengjøring? Det er ingenting som synes i denne mørketiden.
  Jeg tar storrengjøring på våren da lyset kommer tilbake og ALT synes.

  En tidkrevende greie å stryke fra listene, pluss at resten av gjøremålene blir litt mer lystbetont ...

  God adventstid til deg ;)

  SvarSlett
 3. HH: Nei! Det er det slett ikke! Det går så fort atte! OG plutselig er det lille julaften og jeg har utsatt ALT til da... ;o)

  Gateglimt: Jeg kan LOVE deg at jeg ikke er av typen som tar full rundvask og baker sju slag etc. etc. Det er bare FØLELSEN av at jeg burde vært godt i gang med NOE! Det er bare å klikke seg innom diverse blogger og lese, det... ;o)

  SvarSlett
 4. Joda, det er leeeenge til jul, vi er jo ikke i desember en gang! Du vet, tankens makt er sterk så om du bare forteller deg selv at du har godt om tid.....Eventuelt skirver du en detaljert tidsplan.

  SvarSlett
 5. 35 dager er faktisk ganske mange dager:) Og fem uker kan fylles med myyyye! Og det er jo bare jul, juni mnd med sommeravslutniner og alle mulige andre aktiviteter opplever jeg som MYE TRAVLERE:)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Æhh! Vent til desember, sier nå jeg! (Men jeg HAR bestilt julekort, altså;) (Og kjøpt noen julegaver)

  SvarSlett
 8. HJÆLP!! seier eg og....!

  (og julevasken MÅ gjerast! Sola står skikkelig lavt på himmelen og avslører ALT støvet og skitten - og du kan vera sikker på at om det regner i heile desember, så skin sola så vakkert på alt støv og skitt den dagen du får svigers på besøk)

  Ha ei fin førjulstid! ;)

  SvarSlett
 9. Vår store utfordring blir å ta et julekort bilde hvor mor ikke ser feit ut, far ikke lukker øynene og sønn ikke er drittlei.

  Ellers skal vi ha bursdagfeiring tre dager til ende før juleforberedelsene for alvor setter inn. Og jul blir det. Jeg pleier å gå på en smell hva gjelder langehvite fetsduken - som jeg aldri husker å hente eller levere inn på renseriet. Ellers er det ingen vits å vaske gulvet mer enn en gang - julaften er det ingen som ser møkkete vinduer og mat er det nok av!

  Forresten - komme seg inn i julekjolen kan også by på utfordringer...

  SvarSlett
 10. Tar det heilt rolig eg, lang tid igjen. Med god planlegging er eg ferdig på eit par dagar, og i dei dagane inngår det ikkje julevask og 7 sortar, sånnt stressar eg ikkje med!

  SvarSlett
 11. Lister er supert! Alle har vi vår egen måte å gjøre unna juleforberedelsene våre på. Ta en kopp varm kakao med krem og kos deg med adventstida. Kakao hjelper alltid... jeg synes kosen er det viktigste og prioriterer helt bort alle stressfaktorene :)

  SvarSlett
 12. Jeg er handlingslammet, hva jula angår.....

  SvarSlett