26.9.10

Soon to be

Gi Heidi trange smug, imøtekommende innbyggere, et sjarmerende bibliotek samt et deilig rekesmørbrød og hun er mer enn fornøyd. Legg til et lite kunstgalleri og dagen kan anses som vellykket.

I går var vi på en aldri så liten familieutflukt til Son (Soon i følge flere av forretningene) i Vestby. Stedet er ikke stort og det er relativt fort gjort å fare over det meste. Forøvrig er det et imponerende antall spisesteder til et så lite sted å være. Vi valgte å spise på ei kro som hadde svært gode smørbrød.

Gult bibliotek, herr Andrik med fruer og gode smørbrød.

Og siden vi var på de kanter av landet, var det naturlig å stikke innom Norwegian Outlet. For den merkevarbevisste er sikkert dette et drømmested, for sånne som meg som bryr seg katta om hva det står på jakka, er det egentlig unødvendig å være der. For jeg synes ei jakke til 5000,- fortsatt er dyr selv om den er satt ned med 2000,- kroner.

Hugo Boss, Norrøna, Bjørn Borg og Bergans på rekke og rad.

Men selvfølgelig, noe å ta med seg hjem finner man alltids:

Høstsmykke med ugle fra A&C til halv pris av halv pris

4 kommentarer:

 1. Når gubben og jeg er ute og farter, det være seg ferieturer eller bare småturer, så står maten i høysetet. Vi elsker å sitte på små spiseseteder og kose oss og titte på folk. Middag her, kaffe og kake der og slik kan vi holde på. Vi handler ikke bort pengene våre, vi koser dem bort. Der har du oss.

  SvarSlett
 2. Jeg vil også til Son! Men trenger ingen Outlet på veien..

  SvarSlett
 3. Hanne: Kose bort pengene var et fint begrep! :o)

  HH: Da drar du til Son! Ikke er det langt heller. Men jeg tror jeg ville satset på sommer... :o)

  SvarSlett
 4. Jeg var faktisk på outlet'en i går, og fikk kjøpt meg ei Helly Hansen-jakke som var satt ned fra 1999,- til 799,-. Slike priser kan gå an. :)

  SvarSlett