11.9.10

Prinsipper

Det er viktig å ha prinsipper. Og et av mine er at det er sommer til det motsatte er bevist!

Egentlig er dette litt merkelig, spesielt siden jeg er et høstmenneske som synes høsten er den flotteste årstiden. Men jeg er født om sommeren (les; august) og har bursdag om sommeren og blir litt oppgitt over dem som snakker om høstfølelse og bortrydding av sommerklær allerede da. At jeg også drar september inn som sommermåned, er kanskje litt mer sært. Men seriøst, har vi egentlig hatt bedre sommer før i år enn nettopp de siste par ukene? Iallefall ikke her på østlandet.

Men hvorfor har jeg egentlig dette krampeaktige holde på sommeren-prinsippet? Jo, fordi sommer betyr SANDALER. Og ikke bare sandaler, men bare føtter i sandaler. Det går vel ikke én dag uten at jeg får kommentarer på at jeg ENNÅ ikke har begynt med sokker. Men altså, jeg fryser ikke på beina. Og tærne elsker å vifte i det fri. Og de hadde en sjokkartet opplevelse forrige helg da de ble dyttet inn i en STRØMPEBUKSE.

Forøvrig er det 103 dager igjen til julaften og bare knappe tre uker til julemarsipanen er å finne i butikkhyllene!

Egentlig bør man vel ha på seg Hunter eller Ilse Jacobsen på en regnværsdag nå sensommers. Men på den annen side, bare føtter tørker veldig fort!

4 kommentarer:

 1. He, he, kjenner flere som nekter å ha på seg sokker mellom mai og september. ☺ Godt poeng at sokkeløse sandalføtter tørker raskt. Selv er jeg en frossenpinn og synes det er deilig å dra på seg et par sokker sene sommerkvelder.

  SvarSlett
 2. Jeg har dratt fram sokker ved et par anledninger, men prøver å holde på barbeintsesongen lengst mulig.

  SvarSlett
 3. Går barbeint så lenge eg tør utover hausten, men er igrunnen redd for å fryse på beina. I september er sokkane kome oppi handveska ;)

  SvarSlett
 4. *applaus* Helt enig, Går fortsatt ikke med langbukser og sokker på fast basis. Sandaler og kortermet - jeg ser ingen høst...?
  Jeg har bursdag i midten av september og det er ikke høst før etter det!

  SvarSlett