24.9.10

Jeg vil bare minne om

- at det i dag er kun 3 måneder igjen til julaften! Kanskje på tide å begynne med planleggingen samtidig som Plantasjen pakker ut julepynten?

11 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk kjøpt to julegaver. Jeg har også planlagt årets julekort, dvs tenkt på, uten å helt konkludere. Jeg har også begynt å planlegge julebakst (som for en stor del består av verdesn beste pepperkaker)
  Plantasje-jul derimot orker jeg ikke så lenge pelargoniene fortsatt blomstrer og kommer med nye knopper...

  SvarSlett
 2. Takk for påminnelsen.....Striregner i dag så jeg er ikke akkurat i julemodus, men takk likevel...☺

  SvarSlett
 3. BEGYNNE å tenke jul?? Hello, lissom, her har vi til og med pynta juletreet. Synes det er ålreit å gjøre litt mer ut av jula.

  SvarSlett
 4. SÅ FLOTT at du minner oss på dette nå! SÅ KJEKT å allerede nå begynne å tenke på at eg heller ikkje i år kommer til å bli ferdig med alle juleforberedelsene før langt ut i romjula... :/
  God jul!

  SvarSlett
 5. Hei!

  Havnet innom sida di gjennom bedehuset.org. Det er morsan sin blogg ;)

  Liker måten du skriver på, og kommer til å droppe innom i ny og ne fremover. Har forøvrig egen blogg og, men skrivekløen har ikke meldt seg noe særlig i det siste. Det blir sikkert mer skriving etterhvert!

  Jul tenker jeg ikke på så mye ennå, men skulle det gå en film på tv som omhandler jul..ja da må jeg innrømme at en minijulestemning sniker seg på. Er så rart med det, for når det faktisk ER jul, nei da har jeg ikke julestemning. Oh well!

  Hilsen Beate :)

  SvarSlett
 6. Usj, trenger ikke slike påminnelser allerede. Årets jul kommer til å bli uvanlig. Det er ikke utenkelig at jeg fortsatt residerer i mine foreldres kjeller mens jeg venter på at mannen min skal få seg jobb sørpå slik at han også kan komme etter og vi kan kjøpe oss en bolig sørpå også. *sukk* Ønsker meg ny bolig hvor vi kan pynte til jul igjen, jeg ...

  SvarSlett
 7. Du går liksom rett fra tema om sandaler til Jul. Jeg vil ikke forholde meg til jula enda, dessuten skal jeg på juletur sammen med søstersen før den tid. Vi skal til Køben for 4. gang, og denne gangen helga før jul. Herlig.

  SvarSlett
 8. Tre måneder betyr faktisk at det er nokså lenge til neste langferie det!
  Ganske mange uker med bare hverdag, jobbing og slikt. Hvis man sammenligner med hva man har brukt de tre siste månedene på, altså...!

  SvarSlett
 9. Siri: Jeg er faktisk også ferdig med én julegave. Og det til den vanskeligste... ;o)

  Elisabeth: Bare hyggelig! ;o)

  Pia: Helårsjuletrær er egentlig tingen! :-D

  Ingrid: Kjent problem! God jul, tilbake! :o)

  Beate: Takk for hyggelige ord! Skrivekløe er noe som kommer og går! :o)

  Rødhette: Hehe, ny bolig på ønskelista der, alså! ;o)

  Hanne: Sandaler og jul henger TETT sammen! ;o) God tur til Køben når den tid kommer! :o)

  C-mor: Nå var du ganske pessimistisk, synes jeg! Nevnte jeg forresten at jeg skal ha ferie om ei uke? ;o)

  SvarSlett
 10. Selvfølgelig er jeg det, Linn. Er ikke du? ;o)

  SvarSlett