24.11.13

Det nærmer seg!

Og det tydeligvis med stormskritt!

Det er selvfølgelig jula jeg snakker om. Drøyt fire uker sier kalenderen at det gjenstår før det ringes inn. Jeg bare står her og gaper. Var det ikke akkurat august? Er høstferien allerede over?

Én ting er at Plantasjen har full juleutstilling fra september og at julemarsipanen har en framtredende plass i butikkene fra og med oktober, men det er sånn det alltid har vært og sånn det skal være. Men i følge Instagram er jammen meg folk allerede ferdig med pepperkakebaksten og annen julebakst. Og det før jeg i det hele tatt har tenkt på å kjøpe med meg en boks krydrede julehjerter hjem fra Rema!

Mulig det er den lange og fine sommeren og den like fine høsten som har forstyrret biorytmen min. For jeg er jo egentlig et skikkelig julemenneske. Som ikke nødvendigvis er så tidlig ute, men elsker det meste som har med jula å gjøre. Men så langt kan juleforberedelsen i Heidi-heimen oppsummeres med dette:

15-åringen har latt skjegget gro. Fantastisk skjeggvekst på den jenta!

Jeg HAR faktisk blitt ferdig med en julegave. Eller faktisk 24. Fordi gaven er en julekalender. Som jeg måtte sende avgårde til mottaker i går.

Og i familieselskap i går ble sesongens første julemiddag servert. 

Så da gjenstår kun resten... 

3 kommentarer:

 1. Jula er i gang! Det virker som om mange trur at første advent er i dag, for det er lystenning og greier. Men men. Jeg har bakt smultringer i dag. Det er jo enestående.

  SvarSlett
  Svar
  1. Smultringbakst er bra! Lystenning er jo forsåvidt også bra. Vi kjørte forbi et privathus i helga som hadde montert hele julebelysningen sin, inkludert diger, lysende julekrans og reinsdyr...

   Slett
 2. Må si jeg gleder meg til norske julemiddager, når vi kommer til hjem til ju, for JULEN må feires hjemme i Norge, uten tvil beste stedet for julestemning :)

  SvarSlett