15.7.13

Hola! del 3

Vi har maur på badet. Litt interessant siden vi altså oppholder oss i ca. 15 etasje. Jeg trodde lenge vi bare hadde én maur som tasset rundt, helt til Mannen sa han knerta dem han så. Nå har jeg sett både to og tre samtidig. Men gjør allikevel mitt beste for å ikke tråkke på dem. De bodde her tross alt først!


(Illustrasjonsfoto. Lånt fra nettet. Må ordne med lenke og sånn når jeg kan blogge fra noe annet en padda.)

5 kommentarer:

 1. :-) Hils maurene..enig med deg. Og de har klatra bra for å komme dit..eller kanskje de kom med frukt? Jeg vet ikke så mye om hvordan maur reiser..

  SvarSlett
 2. Godt gjort, 15 etg !!!

  Men, det kan bli flere, ettersom de forteller videre hvor fint det er der, så kommer nok resten av familien også på besøk...kanskje prøve å finne noe maurspray?
  Super effektiv den vi får kjøpt i Italia, så sikkert det samme i Spania også.....

  SvarSlett
 3. Du må for guds skyld få lenka til det maurbildet, ja, ellers får du trøbbel! Var det ikke noe kluss med deg og ei Oreokake for noen år siden?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du husker delvis rett! Men Oreokaka mi begynte å leve sitt eget liv og opprettet egen Facebook-side. Det var et bilde i et annet innlegg som ble anmeldt. Har ennå ikke funnet ut hvilket bilde det var...

   Men ja, adresse skal på så fort som f! Men fikser det ikke helt fra padda som sagt... ;-)

   Slett
 4. Har vært et stort oppslag i VG om folk som tar med seg veggdyr fra syden. Ikke at maur er like truende, men vokt deg/dere!

  SvarSlett