14.7.13

Hola! del 2

Dag to på solskysten er passert og brukt som seg hør og bør på ferie:

Frokost klokka tolv (etter ei lang natts vridninger på verdens hardeste madrass).

En liten byvandring på jakt etter et supermarked og med henførelse over vakker blomsterprakt:


Deretter noen timers soling så til og med hu som foretrekker skyggen kan skilte med skille! (Joda, hvis du ser riktig godt etter!)


Mannen derimot, foretrakk å sole knærne:


Etter litt masing og surmuling (enkelte av oss synes nemlig to måltider om dagen kan bli litt snaut...), fikk vi endelig i oss middag i sju-tida:


Etterfulgt av den peneste latten jeg har drukket:


Fortsatt litt usikker på om det var latte jeg fikk (prøvde meg også med cafe con leche...), den smakte umiskjennelig også av sjokolade. Mannens evinnelige banana split kan spottes i bakgrunnen.

Nå har atter mann og barn sovnet, mens det fortsatt er party sånn 14-15 etasjer ned (litt usikker egentlig siden 0. etasje = 1. etasje og 13. etasje mangler...) Og bølgene skvulper konstant...

6 kommentarer:

 1. Hei,I Spania serveres lunsj/middag (gjerne menu del dia) ca 14-16 , så stenger de fleste stedene fram til 20.30 på kvelden og det er da spanjolene går ut og spiser igjen - middag. I den tiden 14 - 16 sover de gjerne litt også (siesta) så holder de lengre på kvelden. Sikkert litt annet som gjelder i en turistby som dere er i, men vil dere være skikkelig spanske er det slik det gjøres, altså;-) Kos dere videre på tur:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Her stenges ingenting overhodet, ingen merkbar siesta noe sted og vi har spist middag mellom 17-22.30. Som du sier så er det nok et veldig turisttilpasset sted med veldig mange forskjellige nasjonaliteter, både fastboende og tilreisende. Det er veldig mange italienske restauranter her, vi må leite litt for å finne autentiske spanske.

   Slett
  2. Vi sover til vi våkner, spiser når vi har lyst, slapper av når vi har behov for det og nyter livet! ^^

   Slett
  3. Høres ut som en god ferie plan !

   Slett
 2. Pizza, slår sjelden feil, nam mmmm.

  Solkrem...? Brukes...eller... håper mannen slipper å flasse av sin nye sommerfarge :)

  Kos dere videre

  SvarSlett
 3. Regner med at skillet ditt er mer synlig i skrivende stund ;))

  SvarSlett