2.8.15

Det beste til slutt?

Ok, ferien kryper seg hastig mot slutten. Det er med litt sånn blandede følelser jeg forbereder meg til jobb i morgen. For sommeren har jo egentlig ikke begynt ennå, har den vel? Altså, nå er det jo sommer i minst én måned til, men den har liksom ikke helt kommet ordentlig i gang for det! Og dessuten så det er liksom ikke helt sånn fri da. Men på den annen side, vi har faktisk sommertid på jobben. Og det skal jeg nå passe på å benytte meg av i det som sikkert blir en super august!. Det er rein luksus å kunne gå hjem fra jobb klokka tre (under forutsetning at man klarer å være på jobb innen klokka åtte om morgenen, da...)

Men altså, det beste til slutt: Man har jo bursdag i dag! Og siden dagen ble feiret med familien i går, har dagen i dag vært særdeles avslappende, hvor jeg omtrent ikke har behøvd å løfte en finger. Frokost med rester fra i går, snill og oppvartende mann, hjemhentet pizza, kakerester, ryddig hus, sjokolade vi glemte å sette fram. Også (enda flere) gaver, da!

Jeg har flere ganger nevnt at Mannen legger stor prestisje i å kjøpe gaver til meg. Det tar liksom helt av og hadde han fått frie tømmer, hadde han trolig tømt sparekontoen for lengst! Og det er ikke akkurat målet mitt. I år sleit han litt med å finne det han ønsket og ba om et ekstra tips. Jeg sa at smykker er jo greit og sendte han et dårlig bilde fra et butikkvindu jeg hadde tatt på en kveldsrunde med bikkja. Det verken han eller jeg var klar over, og som heller ikke kommer klart fram på bildet jeg sendte ham, var at dette var smykker av Ole Lynggaard (uten at jeg egentlig er overbevist om at Mannen hadde reagert om han hadde hørt navnet heller...). Men uansett, Mannen drar til gullsmedforretningen, plukker seg ut TO smykker han syntes var "greie nok" og får først greie på prisen i det han skal betale! Han sier sjøl at han gjorde sitt beste for å holde maska da han dro kortet. For å si det sånn, det ble en veldig dyr "ekstragave" til fruen i år! Og han skal være glad for at det var smykker fra den relativt "rimelige" serien Forest av Ole Lynggaard jeg hadde sett meg ut, andre Lynggaard-smykker er enda mye dyrere!

Mannens "greie" ekstragave! Jeg synes smykkene er - unnskyld uttrykket - dritfine!

Det som muligens skulle være hovedgaven - turkise Converse og Escada-parfyme.

Gaven Mannen trolig er mest fornøyd med - en japansk sag! 4 kommentarer:

 1. Oi oi oi! Ole Lynggaard og gode greier! Ska' sei! Heldige du! Gratulerer med vel overstått bursdag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, flott skal det være! Og takk! :)

   Slett
 2. Grattis med vel overstått! Mannen min er også sånn som kan synes at ei sag er en flott gave...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ei sag er jo veldig praktisk... ;)

   Slett