10.5.15

Konfirmasjonstid

Jepp, det er konfirmasjonstid. De to siste dagene har det strenet bunadskledde mennesker forbi huset vårt på vei til kultursenteret der den borgerlige - eller mer korrekt - den humanistiske konfirmasjonen foregår. Selv har jeg aldri overvært en humanistisk konfirmasjon, men i følge ryktene skal det være både høytidlig og stemningsfullt og jeg tviler ikke på det. Dessverre er det begrenset med plasser under seremonien, så kun nærmeste familie kan delta. Vi var imidlertid invitert i selskapet til en av konfirmantene i går og det var selvfølgelig vel så trivelig. Flott og snart voksen konfirmant, fine taler, god mat og hyggelig selskap. Siden jeg ikke har innhentet tillatelse til å legge ut bilder av konfirmanten, lar jeg selvfølgelig være å gjøre det, men kortet jeg lagde til konfirmanten føler jeg at jeg trygt kan dele. (For dette er jo bevis på at jeg fortsatt jobber med nyttårsforsettene mine...)

Forside

Bakside

5 kommentarer:

 1. Humanistisk konfirmasjonsseremoni er høytidelig og flott! Men kirka har jo fordelen med bygget - lite kan slå kirka her vi bor. (Men til tross for flott kirke, velger vi kinoen...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kongsberg kirke er flott! Har vært der i både bryllup og dåp.

   Slett
  2. Vært så heldig å overvar en konfirmasjon i Oslo Rådhus,
   og det var en veldig flott opplevelse !

   Veldig fint kort du har laget, flink og kreativ :)
   Du må jo ha krysset av endel forsetter nå ??

   Ønsker deg en fin 17 mai feiring !

   Slett
  3. Det jobbes kontinuerlig med forsettene! Må vel ha en liten oppdatering snart... ;)

   Slett
 2. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  SvarSlett