6.1.15

Og vi er i gang!

Vi skriver allerede uke to dere! Og man (jeg) er selvfølgelig godt i gang med nyttårsforsettene mine. Nå var første uka i 2015 relativt kort med sine fire dager, men jammen meg rakk jeg ikke både å gå turer, se filmer, høre musikk, lage en ny matrett, (re)lære noe nytt, kommentere på andre blogger og drikke urtete. Vi rakk til og med å gå ut og spise middag!

Husket ikke å ta bilde før jeg etter at jeg var vel forsynt. Restene etter klassisk biff med bearnaise...

Det jeg har slitt med så langt, er - ikke uventet - denne sovinga mi. Her må vi øve oss mye mer! Og så er det dette med fem om dagen. Jeg regner med at sjokolade ikke kan regnes med her? Ikke det, nei? OK...

Det gjelder bare å stappe inn frukt og grønt der man kan. Det ER brødskiver under agurken. Og øverst til høyre ser vi et glimt av Pukka te med elderberry & echinacea. Hva nå enn det måtte være. (Så innmari godt var det helller ikke...)

Nå har jeg ikke egentlig ikke tenkt å oppdatere bloggen med hver kopp med urte-te jeg drikker, men Hey! det blir tross alt blogginnlegg av det! Og nok et forsett er aktivert! Dette går veien!


7 kommentarer:

 1. Echinacea er solhatt. Lykke til med resten av forsettlisten din! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Se, der lærte jeg noe nytt også! ^^

   Slett
 2. Og da var det jammen meg ett nytt blogg innlegg hos deg, eller forsett nr: tjaa...nå husker jeg ikke hvilket nr det forsettet hadde, men moro å lese at det går riktig vei :)

  Her har det ikke blitt kjøpt inn sjokolade ;(
  Kan rett og slett IKKE ha det i huset, på mystisk vis snakker sjokolade til meg, sier at jeg MÅ spise den opp - alt sammen.....så det nytter jo ikke ....sukk.....som jeg elsker sjokolade, godt lese at flere gjør det også...selv om det ikke skal spises så mye av lenger.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Forsett nr. 1 Helen!

   Sjokolade er farlig! Jeg KAN la være å spise ting som ikke er åpna, men har noen brutt pakningen... Poff! Borte! ;)

   Slett
 3. Det er fint at du har sånne forsetter..da får jeg fingeren ut og skriver også,og er glad som en katt etterpå :-)
  Ha fin kveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig bra! Ha en fin kveld du også! :-)

   Slett
 4. Åpnete ting må tømmes. Sånn er det bare :-)

  SvarSlett