1.9.13

Måned med R

Nå har jeg ikke tenkt å nevne høsten med ett ord!(?) De som kjenner meg, veit at jeg kommer til å klamre meg til bare føtter og sandaler i minst en måned til (mens de som ikke kjenner meg like godt, er overbevist om at jeg er i full gang med juleplanleggingen...) 

Men uansett, om det nå er sommer eller h...  ei, så er det helt sikkert at det er en måned med R i seg. Og hva må man gjøre når man har en måned med R?

Samvittighetsfullt innkjøpt på siste dagen i måneden uten R

Nå har jeg egentlig aldri vært noen tranentusiast, men jeg tok det i hele siste vinterhalvår. Og egentlig har jeg aldri vært så forkjøla som jeg var i den perioden. Men det var jeg så absolutt ikke aleine om, så jeg skal gi Möller's én sjanse til...

Hilsen Heidi, den sunne.

5 kommentarer:

 1. Å, ja.. tran, ja. Var flink ein gong til å ta ei skei for dag. Det bør eg begynne på igjen. Står ei flaske i kjøleskapet. Skal tru om den er utgått på dato?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg hadde to som hadde gått ut på dato da jeg begynte på den forrige som jeg faktisk klarte å bruke opp. Jeg hadde altså forsøkt å begynne to ganger uten å lykkes. Men alle gode ting er jo tre, så... ;-)

   Slett
 2. Tran er umulig for meg å få ned. Det er noe med den evigvarende ettersmaken

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg sleit med trangulping før, men av en eller annen grunn har jeg det ikke sånn lenger. Ned med skjea og borte er'n! ;-)

   Slett
 3. Altfor dårlige barndomsminner derfra...en bestemor skulle ha oss til å ta en spiseskje tran, hver gang vi sov over der....æææsj...
  har aldri tatt det siden....og er faktisk sjelden forkjøla?

  Lykke til - flink DU !

  SvarSlett