27.1.13

Søndagsmiddag

Det har vært en av de helgene. Da Heidi har følt seg litt småpjusk. Eller "næggete" som Mannen har valgt å kalle det. Og middagspåfinning og -laging har vært et ork. Da det nærmet seg middagstid søndag ettermiddag, insisterte Heidi på at Mannen skulle lage middag. Mannen hadde vært forutseende nok til å handle pølser og lomper på lørdag "sånn at vi kan gå ned til elva og grille". Nå hadde Mannen muligens fortrengt hvilken årstid vi befinner oss i, samt at han i tillegg hadde han glemt å kjøpe noe relativt viktig når man skal ut på tur for å grille: Engangsgrill!

Nå hadde imidlertid Heidi uansett ikke lyst til å dra ned til noen elv for grilling på en snøete søndag ettermiddag. Men Heidis Lars Monsen-mann visste råd - og gikk ut i hagen for å tenne opp i bålkurven!

Pyro-Mannen...

Men nå stoppet ikke problemene her. Datter i huset ante ingen ting om sin fars grillplaner. Dermed hadde hun forsynt seg grovt av lomper tiltenkt grillformålet. I et forsøk på å redde husfreden begynte dermed Heidi å rote rundt i fryseren. Og til alt hell fant hun to kvartfulle poser med pommes frites der og søndagens gourmetmiddag var i boks!

Karbonpølser med påmmfri

I morgen er det heldigvis mandag...


8 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHHAHAHAHA -sorry, Heidi, kan ikke annet enn å le, og det var vel meningen ?

  HERLIG !!!

  SvarSlett
 2. Hahaha! Kva er det med pølse og menn. Det er visst det beste mannfolka her i huset kan få.

  SvarSlett
 3. Hehehe, herlig og uplanlagt familie-idyll :))

  SvarSlett
 4. Skal du ikke skrive et innlegg om Quizkampen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Du synes den fortjener et eget innlegg? Haha, er ikke så sikker på det! ;o) Men jeg trenger helt klart et spark i r... for å skrive overhodet... :-P

   Slett
 5. Synes den søndagsmiddagen din har vart litt vel lenge nå.

  Håper du får skrivelysten tilbake, du er savnet!

  SvarSlett
 6. Hei Heidi! Lenge siden jeg har både blogget og vært innom og lest blogger nå, men nå er jeg igang igjen. Måtte jo innom og lese litt om hva du har drevet med i det siste. Ha ei herlig uke! :D

  SvarSlett