19.3.12

Middagsplanleggingsfrustrasjoner

Hvorfor er det til tider så innmari vanskelig å finne på hva man skal ha til middag?


Alle hjelpemidlene er jo på plass!

Nei, slett ikke systematisk orden...

Til tider er vi veldig flinke til å planlegge. Og spise sunt. Fisk to ganger i uka. Og grønnsaker. Og all mat laget fra grunnen av. Men så kommer periodene da det bare sklir ut. Og frossenpizza er toppen av fantasien...

6 kommentarer:

  1. Og så legger du til matlagingsvegring og en mann som ikke spiser fiskemat, brokkoli, bernaissesaus, sopp, ananas eller paprika og som må ha brun saus til "alt" og hater å prøve noe nytt. *sukk*

    SvarSlett
  2. I dag slapp vi billig unna. I går hadde vi selskap og hadde laget altfor mye gryterett, i dag hadde vi litt sopp i, kokte opp og vips var middagen klar. Og like god som i går!

    Det å lage søndagsmiddag som kan vare til mandag er i grunnen ikke dumt.

    SvarSlett
  3. He,he! Har slike hjelpemidler eg og, men brukar dei aldri.
    At noko så vanleg som middag skal vere så vanskeleg....Never ending story!

    SvarSlett
  4. Har samma problemet. Prøver å planlegge. Noen ganger går det. Men veldig ofte blir det et eller annet i hytten og styrten.

    SvarSlett
  5. Jeg kjenner meg SÅÅÅÅÅ igjen. I dag ble det nødproviant, en boks Trøndersodd jeg fant i skapet.

    SvarSlett
  6. Her treffer du mange som kjenner seg igjen ja.
    Løsningen vår ble å bestille fra Godtlevert.no, noe som virkelig kan anbefales.
    Du får ferdige velkomponerte menyer med alle ingredienser, bortsett fra basisvarer, som du får vite i mail på forhånd.
    Velg mellom 5 dager eller 3 dagers meny.
    Vi valgte 3 dagers meny fordi det gir oss litt mer fleksibilitet.

    Varene er av beste kvalitet, de benytter f.eks Stange kylling.

    (burde fått reklameinntekter nå merker jeg)

    Bon apetit...

    SvarSlett