28.9.08

Panduro


Ja, jeg innrømmer det! Jeg har gjort det igjen!
Flere ganger i året dumper det ned en Panduro-katalog i postkassa. Jeg blar i dem og synes det er mye fint. Men kjøpe? Nja, nei, det er for dyrt, kommer sikkert aldri til å lage noe osv osv... Men plutselig så kommer det en TILBUDSkatalog! Med opp til 70% rabatt! Og jeg må innrømme at det fungerer som en magnet... Jeg har vært standhaftig i flere dager og bare bladd i brosjyren. Kikket på bilder, tenkt "jaha, det var jo ganske billig"... Men i dag klarte jeg altså ikke å dy meg lenger. Og er litt forundret over at ting til 5,- og 10,- kroner stykket tilsammen kan bli så kostbart??? Men men, om en drøy ukes tid dumper det, eller rettere sagt, dundrer det ned en pakke i postkassa til Heidi. Og jula har da begynt på mer enn én måte... ;o)

23.9.08

Kufilmen

Heidi har nå oppdaget Windows Movie Maker! Og hva er da mer naturlig enn å lage og publisere en liten film?? *lol* Bildene stammer fra en nylig utført fotosafari. Nei, jeg har egentlig ingen spesiell fascinasjon for kuer. Og hysj, jeg har ikke spurt kuene om tillatelse til å vise filmen...

7.9.08

En vegg er en vegg er en vegg

Nå regner jeg med at mine kjære, trofaste blogglesere venter spent på en kjøkkenoppdatering og endelig, her kommer den! Nå har vi jo holdt på i fem uker og på fem uker skjer det selvfølgelig MASSE! Så, tada! Her kommer før- og etterbilder av en vegg:

FØR:
ETTER:
Hæh? Ikke kom her og si at det ikke skjer ting hos oss!!

(Jeg forstår at alt grunnleggende oppussingsarbeid ikke alltid synes så godt, og jeg tror jo ikke at mannen kun har stått og tenkt når han har tilbrakt en hel helg på kjøkkenet. Jeg forstår det!)

Nå har også min egen, private kjøkkendesigner antydet at hun har et førsteutkast til nytt kjøkken klart! Gleder meg til å se det! ;o)

Svigerinnekort

Svigerinner har også bursdag og da må svigerinner få bursdagskort! At det å lage svigerinnebursdagskort medfører at man kommer omtrent en halv time seinere i laget enn man egentlig skal, hører jo bare med...? Ser at fargene ser litt blassere ut på skjermen enn det jeg mener å huske kortet var, men det kan jo tenkes at jeg tar feil for det var jo så lenge siden som i går at jeg laget det... Jaja...

Restaurant- og matfag

Ida begynte denne høsten på videregående skole, studieretning for restaurant- og matfag og etter å ha gått på skole i drøyt to uker, kommer hun hjem med et lite mesterverk av en kake! Ikke bare var den pen å se på, men den smakte faktisk godt også! Jeg er helt imponert!

Og hun hadde ikke bare med seg denne kaken hjem. Det var bakedag på skolen, så i tillegg til denne hadde hun bakt to forskjellige brød, flere typer søt gjærbakst og eplekake. Dette kommer helt sikkert til å bli et morsomt skoleår! Og da garantert ikke bare for Ida! :o)