12.5.08

Pinse - og Eidsvollsbygningen

Da var det pinse igjen og bloggen min kan snart feire ett år! Tradisjonen tro burde vi jo dratt på piknik, men 11 varmegrader og litt sur vind gjorde at vi valgte å utsette pikniken og heller finne på noe annet i dag. Så derfor dro vi en tur til Eidsvollsbygningen istedet. Fra tidligere besøk har vi vært vant til å kunne vandre fritt i bygget, men det er det visst slutt på, så nå var det bare en guidet tur. Men det var absolutt ingen nedtur (jeg liker egentlig best å tusle rundt på egenhånd...). Guiden var søt og dyktig og gjorde besøket vellykket. På bildet under ser vi den ærverdige bygningen som de nær forestående år skal gjennomgå diverse restaureringsarbeider.

Ida og Pia på en hvitmalt benk utenfor museumsbutikken. Selvom det var litt surt, var det strålende solskinn.

Vi hadde lovet jentene og oss selv is etter besøket, men da vi kom inn i kafeen i Wergelands hus (publikumssenter rett ved Eidsvollsbygningen), ble vi fristet til å bestille pannekake med is istedet. Det så vel egentlig bedre ut enn det smakte...


Vel hjemme fant vi ut at det nå var på tide å introdusere grillsesongen! Kalkunpølser, grillribbe og maiskolber sammen med salat og rundstykker utgjør jammen meg et lite festmåltid det! :o)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar