27.5.12

Svensker - og syngende bestemødre

Det var trolig mange som benket seg rundt tv-skjermen i går. Vi også forsåvidt, men vi valgte å se på film. Rundt midnatt var film ferdig og vi fikk med oss slutten av poengutdelingen. Og ble vitne til Sveriges seier - og Norges nederlag. Greit nok, det er sånn det skal være. Men så ser man på hvem som kom på 2. plass. De som av mange altså ble vurdert som både best og nestbest i hele konkurransen. Seriøst? Har man stemt fram dette? Er dette bra? Er dette god musikk? I en musikk-konkurranse?


Noe forteller meg at MANGE tar dette like useriøst som meg. Og faktisk gidder både å sitte og se på det, samt stemme. Jeg synes ikke det er sjarmerende en gang...

Hilsen Heidi surpomp

3 kommentarer:

 1. De er jo sjarmerende, men bra at Sverige vant med god margin.

  For meg er MGP årets TV-og twitterhøydepunkt. Storkoser meg med misnøye

  SvarSlett
 2. God musikk....njaaa....vil vel neppe kalles russlands bidrag for god musikk, men det gjaldt også mange andre bidrag, bare så det er nevnt også..... Hørte også at de manglet ett medlem, hun på 86 år hadde holdt seg hjemme !!

  Mye rart som er med på MGP, ser på det som ett show...men, følger jeg med slavisk...nei, litt til og fra må jeg innrømme ;)

  En dag igjen av pinse - kos seg ;))

  SvarSlett
 3. Ja, jeg tenker også at Europa består av mange lure humorister og at de stemte på bestemødrene som en protest.

  SvarSlett