28.9.11

Mobil kommunikasjon

Tidlig kommunikasjon i heimen onsdag for to uker siden. Sendt fra rommet vegg i vegg, en halv time før undertegnedes vekkerklokke er innstilt på vekking. Og førti minutter før undertegnede har planer om å stå opp... 



Hvem orker egentlig å stå opp ti på seks om morgenen hvis man ikke må? Vel, mor våknet tilfeldigvis. Og ramlet temmelig gretten ut på badet slik at avkommet på 13 (med perfekt hud og nydelige farger), fikk nok tid til å påføre seg dagens livsviktige makeup. 

16.9.11

Og årets vinner er:

-nille!


Kanskje litt dårlig gjort å utrope -nille til vinner når jeg verken har besøkt Plantasjen eller Ikea, men det som iallefall er helt sikkert er at julegodisen begynner å komme på plass på -nille! Og det er ca. 99 dager igjen til jul. Huzzah!

13.9.11

Min by,

min bank og - eeh - min mann...?

12.9.11

Valgets kval


Jeg har gjort som jeg skulle. Men jeg synes ikke det er så lett. For ved å stemme sånn som jeg kanskje hadde hatt lyst til å stemme, kunne jeg vært med på å påvirke resultatet i motsatt retning av hva jeg egentlig ønsker. Innlysende, ikke sant? 

Forøvrig kan Radioresepsjonens valgvake som i skrivende stund sendes på NRK P3, anbefales på det sterkeste!

9.9.11

Statisk

Ikke min hund denne gangen, men jeg vurderer sterkt å bytte ut skinnsofaen med en av mikrofiber for å oppnå samme effekt!

6.9.11

Alt det handler om

- er å finne seg en skikkelig god hvilestilling!



(Jeg kan forsikre om at dyret er i live og at alle handlinger er frivillige. Ingen ble skadd under fotoseansen.)

4.9.11

Oppussingsoppdatering

Jeg vil tro at det er mange (Neivel? Ikke??) som til tider setter seg ned og undres: "Hmm, lurer på hvordan det går med alle prosjektene i det heidiske hus?" 

Mens andre river ned og bygger opp et kjøkken i løpet av ei helg og atter andre bygger hus i løpet av få uker, går ting en SMULE treigere i Heidi-heimen. Nå kan jeg lett kaste skylda over på Mannen som jo har vært særdeles fraværende i perioder. For selv om Heidi mestrer sparkling og maling relativt greit, så er det Mannen som må stå for de grunnleggende arbeidene. Og det er mye grunnarbeid som må foretas i Heidi-heimen. Men nå er Mannen hjemme igjen og etter noen uker med rekreasjon og ferie er han nå kommet i siget. Eller siiiget. Men det går framover! Og mens Heidi nå har jobbet i tre uker, har Mannen fortsatt to ukers ferie igjen å ta av.

Garasjen er jo ett av prosjektene som pågår. Mens vi venter på at det skal bli oppholdsvær lenge nok til at vi får kasta litt maling på veggene, har elektrikermannen vært og gjort jobben sin.

Garasje i dagslys, UTEN maling, MED nye utelamper.

Garasje i "mørten" med tente lys (med og uten blits).

For godt og vel ett år siden kunne jeg gledestrålende formidle at nå, , var vi i gang med med å pusse opp hobbyrommet innenfor soverommet vårt. Og så blei det plutselig stopp. Og så skjedde det ingenting. Lenge. Men også her er ting i gang igjen. Alle gulvbjelker er på plass og isolering pågår. Og som sagt, to uker til med ferie vil forhåpentligvis medføre ytterligere framgang.

Fint?

Og så et bilde fra soverommet vårt. Inntil en vegg. Der vi har stabla ting i påvente av andre steder å plassere det. Der prinsippet er at det som ramler ned blir kasta øverst i haugen igjen. Det er kanskje sånne bilder man ikke publiserer på verdsveva?

Unikt stablesystem.

3.9.11

Jørgen + Anne = sant

Ukas varmeste filmanbefaling!


Jørgen + Anne = sant er absolutt en av de bedre, om ikke den beste, norske barnefilmen jeg noen gang har sett! Ungene spiller så naturlig og sjarmerende at det er en fryd og med et ordforråd som vel må sies å være naturlig for dagens 10-åringer (ja, det bannes). De voksne blir heldigvis ikke framstilt som parodier på seg selv (noe som dessverre er vanlig i barnefilmer), men fungerer naturlig i bakgrunnen i filmen. Handlingen dreier seg om kjærlighet og forelskelse og her maktes det virkelig å ta ungene på alvor med alle de følelsene dét innebærer. 

"Veldig bra, søt og skummel på en gang!" var 13-åringens kommentar. Jeg er helt enig med henne. Løp og lei, eller gjør som meg, lån på biblioteket!